The Photographer logo
Elke woning is uniek.

Zo moeten de vastgoedfoto's ook zijn.
Waarom kiezen voor 
The Photographer?

Professionele fotograaf voor immo- en vastgoedfotografie uit Antwerpen

Aangenaam! Ik ben Yves Recour, professionele vastgoedfotograaf uit Antwerpen.

Lees verder
Vastgoedfotografie is populair. Dat maakt dat fotografie van vastgoed een belangrijke tak voor fotografen is geworden.

Niet enkel voor immo’s, maar ook voor particuliere verkopen en renovatieprojecten.

Na meer dan 1000 vastgoed fotoreportages en talloze communicaties met Amerikaanse collega’s (waar vastgoedfotografie big business is), kan ik garanderen dat jullie foto’s krijgen die écht werken.

Stijl van vastgoedfotografie

Omdat elk vastgoed een eigen stijl en karakter heeft, verdient elk huis of appartement ook een eigen benadering. En dat moet je zien aan de vastgoedfoto’s.

Lees verder
Geen standaard prefab HDR-foto’s, maar échte vastgoedfoto’s. Een combinatie van natuurlijke en kunstmatige belichting. 


Maar altijd met hetzelfde eindresutaat: vastgoedfoto’s die mooi maar natuurlijk ogen. Perfectie zonder verbloeming.

Daar stopt het niet

Met meerdere jaren ervaring kan ik jullie meer bieden dan enkel maar mooie vastgoedfoto’s.

Lees verder
Ik geef graag advies, denk mee om een immo zo interessant mogelijk te maken. En ik garandeer jullie dat dit ook écht werkt.

Neem gerust contact op met mij via mail, of bel me op, dan bekijken we samen hoe we een prachtige vastgoedreportage kunnen maken!

Portfolio vastgoedfotografie

Om je vertrouwd te maken met mijn stijl van fotograferen, toon ik je graag enkele foto’s die ik tijdens recente vastgoed en immoreportages maakte.

Video's, virtuele tours en 360° vastgoedfoto's

Vastgoed en immoreportages zijn sterker met goede foto’s, maar ook video’s en virtuele tours van vastgoed kunnen een grote impact hebben op de belangstelling, en de verkoop  van immobiliën behoorlijk versnellen.

Voorbeeld van een 360° virtuele tour
blank
blank

Reviews en recenties van vastgoedfotografie

Mag ik ook van jullie vastgoed een prachtige fotoreportage maken?
Deze -en andere- reviews kan je vinden op mijn Facebookpagina.

 • Wouter Cabuy Avatar
  Wouter C.

  Yves een fotoreportage laten maken van mijn duplex appartement. Het resultaat was prachtig! Appartement na paar dagen al verkocht. Bedankt Yves voor je schitterende werk!

  Hendrik Heiremans Avatar
  Hendrik H.

  Onze ervaring met Yves "The Photographer" was algemeen goed en aangenaam. Het is een vriendelijk man die ook snel en korrekt degelijk werk afleverd.

 • Hanna Nys Avatar
  Hanna N.

  Yves maakte de foto’s van onze woning die we binnenkort willen verkopen. Hij heeft veel ervaring en dat merk je. Je krijgt tips over staging en wat er wel/niet op foto kan. Hij is super vriendelijk, denkt mee na qua indeling en je ontvangt de afgewerkte foto’s bijzonder snel. Bovenal: je ziet zijn ervaring en kunde ook in de foto’s... Lees verder

  Inge Tas Avatar
  Inge T.

  Zeer mooie foto’s van onze woning die we te koop gaan zetten. Heel aangename en vlotte samenwerking en echt nuttig advies. Zeker een aanrader!

 • Ruth Van der Elst Avatar
  Ruth V.

  We waren erg onder de indruk van de foto's die Yves gemaakt heeft van onze te verkopen woning. We konden rekenen op een zeer vlotte, snelle en professionele service en bovendien sterk advies. Highly recommended!

  Michael Tanret Avatar
  Michael T.

  Yves levert een resultaat dat alle verwachtingen overtreft! Aangenaam in de omgang, snelle levering, meedenkend ... een echte aanrader! 👌👌👌

 • Jess Ke Avatar
  Jess K.

  Hey Yves, de foto's van ons huis waren niet alleen voor ons geslaagd. Ons huis is op 3 uur tijd verkocht!!!
  Thanks voor de tips omtrent de verkoop en de gezellige babbel tijdens de photoshoot van ons huis. Top werk!

  Hasna Azzouz Avatar
  Hasna A.

  Het was een zeer fijne samenwerking met Yves. De foto's waren echt top en mijn huis was na enkele dagen verkocht. Je krijgt ook nog eens veel tips mee voor de verkoop, ook super handig. Merci Yves!

 • Mark Vandael Avatar
  Mark V.

  Ons huis komt zoveel beter tot z'n recht met de foto's van Yves! Snel afgesproken, heel professioneel afgehandeld en eerder afgeleverd beloofd. Super samenwerking. :-)

  Sofie Gevers Avatar
  Sofie G.

  Heel fijn samenwerken - Prachtige foto's en ons huis was in no time verkocht. Een echte aanrader! 😉👍

 • François Claeskens Avatar
  François C.

  Yves is een supergoeie fotograaf en hij is heel aangenaam om met samen te werken. Hij heeft heel veel inbreng en een goede smaak om mooie details mee te fotograferen. Wij hebben hem ingeschakeld om foto's te nemen van ons huis en we zijn heel tevreden met het resultaat!

  Barbara De Vroey Mondelaers Avatar
  Barbara D.

  Yves is echt een aangename man om over de vloer te krijgen. Wij hebben hem ingeschakeld om foto’s te nemen van onze woning toen we deze wilden verkopen. Hij heeft echt super mooie en realistische foto’s genomen van onze woning waardoor wij onze woning moeiteloos verkocht hebben. Ik zou hem bij iedereen aanraden! Bedankt Yves!

 • Carlos Rovzar Avatar
  Carlos R.
  positive review 

  Absoluut een meerwaarde om op Yves beroep te doen. Alle communicatie verliep vlot, zijn vastgoedfoto's zijn prima en snel geleverd. En hij gaf met nog een paar nuttige tips voor de verkoop van mijn pand. Een aanrader!

  Peter PB Avatar
  Peter P.
  positive review 

  Yves heeft voor mij de foto's genomen van mijn appartement voor mijn zoekertje. Alles is heel professioneel verlopen. Het contact met Yves verloopt heel vlot en hij is heel vriendelijk en behulpzaam. Tijdens het nemen van de foto's was hij ook zeer behulpzaam en hij heeft nog een aantal tips gegeven voor de verkoop.
  De uiteindelijke foto's zien er zoveel...
  Lees verder

 • Michael Vervaet Avatar
  Michael V.
  positive review 

  Ik heb Yves ingeschakeld om foto’s te nemen van mijn appartement voor het zoekertje op Immoweb. De reactie van mijn vriendin toen ze de foto’s zag, vatten het mooi samen: “Jaaaaaa! Amaai!”
  Yves zorgde voor heel mooie, heldere, maar vooral realistische foto’s die hun effect niet gemist hebben. Hij denkt mee, doet suggesties en doet bewust niet aan de typische...
  Lees verder

  La-femme Nikita En DeJerre Avatar
  La-femme N.
  positive review 

  Wie zijn pand wil verkopen moet deze man zeker in dienst nemen!
  Na het plaatsten van de prachtige foto’s die hij van ons appartement maakte kregen we binnen het uur al reactie. Een week later was ons appartement verkocht! Bedankt Yves!

 • Ann Verbruggen Avatar
  Ann V.
  positive review 

  In de donkerste maanden besloot ik m'n appartement te verkopen, onmogelijk goede foto's te nemen, maar dat was zonder Yves gerekend. Ik vond hem via internet, het moest allemaal snel snel gaan voor mij maar geen moeite of tijd was hem te veel. Zo'n fijne samenwerking! De volgende dag ontving ik de foto's al per mail, ik vroeg hem hier... Lees verder

  Robbie Eyckmans Avatar
  Robbie E.
  positive review 

  Yves verzorgde voor ons de foto's voor de verkoop van onze woning. Het resultaat was prachtig: foto's die impact hebben en voor een groot bereik zorgen. Zeker aangeraden! 👍

 • Hadewijch Ceulemans Avatar
  Hadewijch C.
  positive review 

  Alleen maar lof voor Yves! Hij nam de foto's van ons huis die we op Immoweb hebben gezet - ze waren absoluut prachtig en zodra ze online stonden, konden we de reacties van mensen die wilden komen kijken amper bijhouden. Ons huis was diezelfde week verkocht aan de vraagprijs! Yves kon super snel komen, werkte heel efficiënt, en we hadden... Lees verder

  Freddy Moors Avatar
  Freddy M.

  Yves, goede middag, Vrijdagavond hebben we je foto’s gebruikt voor een advertentie op IMMOWEB. Na een half uur begon de telefoon te rinkelen, heel veel animo voor het huis en zaterdagmiddag was het verkocht aan de vraagprijs ! Een succes mede dankzij jou fantastische foto’s . Bedankt, Freddy

 • Carole Van Der Donckt Avatar
  Carole V.

  Heel vriendelijk en professioneel, uitstekende service! Door de mooie maar realistische foto's was ons appartement in een mum van tijd verkocht.
  Zeker een aanrader! Carole

  Marleen Daverveldt Avatar
  Marleen D.

  Ik heb Yves gecontacteerd om foto's te maken van mijn woning met het oog op verkoop. In één woord PRACHTIG !!! Ik kan Yves absoluut aanraden. Zijn vriendelijke en persoonlijke aanpak heb ik ook erg gewaardeerd. TOP !

 • Lotte Bonnaerens Avatar
  Lotte B.

  Yves is super professioneel, flexibel en hij neemt de nodige tijd voor zijn opdracht. Mochten we nog eens een huis verkopen, contacteren we hem zeker terug!

  Serge Winckelmans Avatar
  Serge W.

  yves is stipt, correct en blijkbaar aan de foto's te zien was hij overal aanwezig, maar dit werd niet zo gevoeld. Geen enkele vraag was te veel gevraagd aan Yves. Een aanrader.

 • Wim Vanallemeersch Avatar
  Wim V.

  Yves was de enige fotograaf die op een persoonlijke manier reageerde op mijn vraag voor een reportage over mijn appartement. Daarom had ik hem onthouden, hoewel ik hem pas maanden later inschakelde. Hij denkt mee met de klant en heeft een no nonsense aanpak. Hij vindt het ook niet erg als je suggesties doet. Het resultaat is de moeite waard.... Lees verder

  Albert van Berkel Avatar
  Albert v.

  Yves heeft een prima fotoreportage gemaakt om ons huis beter te kunnen verkopen. Hij nam zijn tijd. We zijn tevreden met het resultaat!

 • Anne-Eline Blockx Avatar
  Anne-Eline B.

  Yves heeft foto's gemaakt van ons appartement voor de verkoop. Heel aangenaam in de omgang en snelle levering van de foto's. Bezoekers van ons appartement zeiden dat de foto's een heel realistisch beeld gaven. Aanrader!

Prijzen voor vastgoedfotografie

Wat krijg je, en wat kost dat?

195 euro per woning

incl. btw

Prijs voor vastgoedfoto's, 360° tour, of video.
Kortingen op combinaties zijn mogelijk.

Geen verborgen kosten

Je betaalt enkel de tijd dat de vastgoedfotograaf aanwezig is, en niets meer.  Voor Vlaanderen en Brussel is dit inclusief verplaatsingskosten.

Geen maximum aantal foto's

Alle foto's die kunnen bijdragen aan een succesvolle verkoop worden genomen én volledig nabewerkt.

De snelst mogelijk aflevering

De vastgoedfoto's worden snel afgeleverd. Vastgoedfoto's worden binnen 48 uur op werkdagen afgewerkt, tenzij anders afgesproken.

Advies en hulp

Ik geef grààg advies om van deze vastgoedopdracht een succesvolle immo te maken.

Immo- of vastgoedkantoor?

Meer informatie over immo- en vastgoedreportages voor makelaars kan je hier bekijken.

Veelgestelde vragen over vastgoedfotografie

Elke vastgoedreportage is anders, maar toch merk ik dat sommige vragen regelmatig terugkomen. 
Hierbij vinden jullie deze, mét antwoorden.

Wat kan ik voorbereiden voor er vastgoedfoto's worden genomen?

Het belangrijkste voor geslaagde vastgoedfoto's is dat alles ordelijk is. Dat wil niet zeggen dat het huis of appartement leeg moet zijn, integendeel!

Wat groen op vastgoedfoto's is zeker een meerwaarde; het geeft het huis of appartement een frisse, gezonde uitstraling. Bloemen zijn minder aan te raden. Een boeket is makkelijker herkenbaar dan een plant, waardoor deze niet op meerdere foto's herbruikt kan worden.

Wat minder belangrijk is, is dat de woning net gepoetst is. Een beetje stof zie je immers niet op vastgoedfoto'ss.

Alle vastgoedfoto's worden nabewerkt. Wat houdt dat juist in?

De vastgoedfoto’s worden nabewerkt, zodat deze natuurlijk, fris en helder ogen. De kleuren worden consistent gemaakt, zodat het ook mooi oogt als 1 geheel. Kleine storende elementen worden bijgewerkt of weggewerkt.

Extreme bewerkingen (totale verandering van achtergrond) zijn niet inbegrepen, maar zijn zeker mogelijk.

Hoe lang duurt het nemen van de vastgoedfoto's?

Gemiddeld ben ik 1,5 uur ter plaatse voor het nemen van vastgoedfoto's. 
Video en 360° foto's zijn meestal iets sneller gemaakt. Daarvoor reken je best 1 uur voor.

Hoe lang duurt het voor we de vastgoedfoto's krijgen?

Vastgoedfoto's worden binnen 48 uur afgewerkt en afgeleverd op werkdagen, tenzij anders afgesproken.

Wanneer maken we een afspraak? Moet dat lang op voorhand?

Als je écht zeker wil zijn van een bepaalde dag, dan maak je best zo snel mogelijk een afspraak.

Moet het snel gaan, dan is dat meestal geen probleem. Op weekdagen heb ik meestal wel tijd om 1 à 2 dagen na de aanvraag al aanwezig te zijn om vastgoedfoto’s te nemen.

Werk je als vastgoedfotograaf uit Antwerpen ook in andere provincies?

Natuurlijk!

Ik werk als vastgoedfotograaf voornamelijk in Vlaanderen en Brussel. Maar ook andere locaties zijn te bespreken.

Ik heb nog andere vragen die ik wil stellen.

Dat begrijp ik. Neem gerust contact met me op, dan kan ik je vragen beantwoorden. 

Even praten?

Vond je alle informatie? Benieuwd om elkaar te leren kennen?
Praten kost niets, dus bel of mail me gerust een keertje!

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5 sterren op 39 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5 sterren op 21 reviews
blank
homeheartenvelopecamerapicturephone-handsetsmartphonebubblethumbs-upmenucheckmark-circleplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram