Elke woning is uniek.

Zo moeten de vastgoedfoto’s ook zijn.

 Professionele fotograaf voor immo- en vastgoedfotografie uit Antwerpen

Aangenaam! Ik ben Yves Recour, professionele vastgoedfotograaf uit Antwerpen.
Vastgoedfotografie is populair. Dat maakt dat fotografie van vastgoed een belangrijke tak voor fotografen is geworden.
Niet enkel voor immo’s, maar ook voor particuliere verkopen en renovatieprojecten.

Na ruim 800 vastgoed fotoreportages en talloze communicaties met Amerikaanse collega’s (waar vastgoedfotografie big business is), kan ik garanderen dat jullie foto’s krijgen die écht werken.

Stijl van fotografie

Omdat elk vastgoed een eigen stijl en karakter heeft, verdient elk huis of appartement ook een eigen benadering. En dat moet je zien aan de vastgoedfoto’s.

Geen standaard prefab HDR-foto’s, maar échte vastgoedfoto’s. Een combinatie van natuurlijke en kunstmatige belichting. Maar altijd met hetzelfde eindresutaat: vastgoedfoto’s die mooi maar natuurlijk ogen. Perfectie zonder verbloeming.

Daar stopt het niet

Met meerdere jaren ervaring kan ik jullie meer bieden dan enkel maar mooie vastgoedfoto’s.

Ik geef graag advies, denk mee om een immo zo interessant mogelijk te maken. En ik garandeer jullie dat dit ook écht werkt.

Neem gerust contact op met mij via mail (info@thephotographer.be), of bel me op (+32 475 776 345), dan bekijken we samen hoe we een prachtige vastgoedreportage kunnen maken!

Portfolio

Om je vertrouwd te maken met mijn stijl van fotograferen, toon ik je graag enkele foto’s die ik tijdens recente vastgoed en immoreportages maakte.

Video’s, virtuele tours en 360° foto’s

Vastgoed en immoreportages zijn sterker met goede foto’s, maar ook video’s en virtuele tours kunnen een grote impact hebben op de belangstelling, en de verkoop behoorlijk versnellen.

Voorbeeld van een 360° virtuele tour

Recenties

Mag ik ook van jullie vastgoed een prachtige fotoreportage maken?
Deze -en andere- reviews kan je vinden op mijn Facebookpagina.

 • Sofie G. Avatar
  Sofie G.

  Heel fijn samenwerken - Prachtige foto's en ons huis was in no time verkocht. Een echte aanrader! 😉👍

  François C. Avatar
  François C.

  Yves is een supergoeie fotograaf en hij is heel aangenaam om met samen te werken. Hij heeft heel veel inbreng en een goede smaak om mooie details mee te fotograferen. Wij hebben hem ingeschakeld om foto's te nemen van ons huis en we zijn heel tevreden met het resultaat!

 • Barbara D. Avatar
  Barbara D.

  Yves is echt een aangename man om over de vloer te krijgen. Wij hebben hem ingeschakeld om foto’s te nemen van onze woning toen we deze wilden verkopen. Hij heeft echt super mooie en realistische foto’s genomen van onze woning waardoor wij onze woning moeiteloos verkocht hebben. Ik zou hem bij iedereen aanraden! Bedankt Yves!

  Carlos R. Avatar
  Carlos R.
  positive review 

  Absoluut een meerwaarde om op Yves beroep te doen. Alle communicatie verliep vlot, zijn vastgoedfoto's zijn prima en snel geleverd. En hij gaf met nog een paar nuttige tips voor de verkoop van mijn pand. Een aanrader!

 • Peter P. Avatar
  Peter P.
  positive review 

  Yves heeft voor mij de foto's genomen van mijn appartement voor mijn zoekertje. Alles is heel professioneel verlopen. Het contact met Yves verloopt heel vlot en hij is heel vriendelijk en behulpzaam. Tijdens het nemen van de foto's was hij ook zeer behulpzaam en hij heeft nog een aantal tips gegeven voor de verkoop.
  De uiteindelijke foto's zien er zoveel...
  Lees verder

  Michael V. Avatar
  Michael V.
  positive review 

  Ik heb Yves ingeschakeld om foto’s te nemen van mijn appartement voor het zoekertje op Immoweb. De reactie van mijn vriendin toen ze de foto’s zag, vatten het mooi samen: “Jaaaaaa! Amaai!”
  Yves zorgde voor heel mooie, heldere, maar vooral realistische foto’s die hun effect niet gemist hebben. Hij denkt mee, doet suggesties en doet bewust niet aan de typische...
  Lees verder

 • La-femme N. Avatar
  La-femme N.
  positive review 

  Wie zijn pand wil verkopen moet deze man zeker in dienst nemen!
  Na het plaatsten van de prachtige foto’s die hij van ons appartement maakte kregen we binnen het uur al reactie. Een week later was ons appartement verkocht! Bedankt Yves!

  Ann V. Avatar
  Ann V.
  positive review 

  In de donkerste maanden besloot ik m'n appartement te verkopen, onmogelijk goede foto's te nemen, maar dat was zonder Yves gerekend. Ik vond hem via internet, het moest allemaal snel snel gaan voor mij maar geen moeite of tijd was hem te veel. Zo'n fijne samenwerking! De volgende dag ontving ik de foto's al per mail, ik vroeg hem hier... Lees verder

 • Robbie E. Avatar
  Robbie E.
  positive review 

  Yves verzorgde voor ons de foto's voor de verkoop van onze woning. Het resultaat was prachtig: foto's die impact hebben en voor een groot bereik zorgen. Zeker aangeraden! 👍

  Hadewijch C. Avatar
  Hadewijch C.
  positive review 

  Alleen maar lof voor Yves! Hij nam de foto's van ons huis die we op Immoweb hebben gezet - ze waren absoluut prachtig en zodra ze online stonden, konden we de reacties van mensen die wilden komen kijken amper bijhouden. Ons huis was diezelfde week verkocht aan de vraagprijs! Yves kon super snel komen, werkte heel efficiënt, en we hadden... Lees verder

 • Freddy M. Avatar
  Freddy M.

  Yves, goede middag, Vrijdagavond hebben we je foto’s gebruikt voor een advertentie op IMMOWEB. Na een half uur begon de telefoon te rinkelen, heel veel animo voor het huis en zaterdagmiddag was het verkocht aan de vraagprijs ! Een succes mede dankzij jou fantastische foto’s . Bedankt, Freddy

  Carole V. Avatar
  Carole V.

  Heel vriendelijk en professioneel, uitstekende service! Door de mooie maar realistische foto's was ons appartement in een mum van tijd verkocht.
  Zeker een aanrader! Carole

 • Marleen D. Avatar
  Marleen D.

  Ik heb Yves gecontacteerd om foto's te maken van mijn woning met het oog op verkoop. In één woord PRACHTIG !!! Ik kan Yves absoluut aanraden. Zijn vriendelijke en persoonlijke aanpak heb ik ook erg gewaardeerd. TOP !

  Lotte B. Avatar
  Lotte B.

  Yves is super professioneel, flexibel en hij neemt de nodige tijd voor zijn opdracht. Mochten we nog eens een huis verkopen, contacteren we hem zeker terug!

 • Serge W. Avatar
  Serge W.

  yves is stipt, correct en blijkbaar aan de foto's te zien was hij overal aanwezig, maar dit werd niet zo gevoeld. Geen enkele vraag was te veel gevraagd aan Yves. Een aanrader.

  Wim V. Avatar
  Wim V.

  Yves was de enige fotograaf die op een persoonlijke manier reageerde op mijn vraag voor een reportage over mijn appartement. Daarom had ik hem onthouden, hoewel ik hem pas maanden later inschakelde. Hij denkt mee met de klant en heeft een no nonsense aanpak. Hij vindt het ook niet erg als je suggesties doet. Het resultaat is de moeite waard.... Lees verder

 • Albert v. Avatar
  Albert v.

  Yves heeft een prima fotoreportage gemaakt om ons huis beter te kunnen verkopen. Hij nam zijn tijd. We zijn tevreden met het resultaat!

  Anne-Eline B. Avatar
  Anne-Eline B.

  Yves heeft foto's gemaakt van ons appartement voor de verkoop. Heel aangenaam in de omgang en snelle levering van de foto's. Bezoekers van ons appartement zeiden dat de foto's een heel realistisch beeld gaven. Aanrader!

Wat krijg je, en wat kost dat?

Je wil waarde voor je geld, en dat wil ik je graag geven.

195 euro per woning

(161,16 euro excl. + 33,84 euro btw)

Prijs voor foto’s, of 360° tour, of video.
Kortingen op combinaties zijn mogelijk.

Geen verborgen kosten

Je betaalt enkel de tijd die ik aanwezig ben, en niets meer. Voor Vlaanderen en Brussel is dit ook inclusief verplaatsingskosten.

Geen maximum aantal foto's

Alle perspectieven die kunnen bijdragen aan een succesvolle verkoop worden genomen én volledig nabewerkt.

De snelst mogelijk aflevering

De foto’s worden snel afgeleverd. Vastgoedfoto’s worden de volgende werkdag al afgeleverd, tenzij anders afgesproken.

v

Advies en hulp

Ik geef grààg advies om van deze vastgoedopdracht een succesvolle immo te maken.

Immo- of vastgoedkantoor?

Meer informatie over immo- en vastgoedreportages voor makelaars kan je hier bekijken.

Veelgestelde vragen

Elke vastgoedreportage is anders, maar toch merk ik dat sommige vragen regelmatig terugkomen. Hierbij vinden jullie deze, mét antwoorden.

Alle foto's worden nabewerkt. Wat houdt dat juist in?

De vastgoedfoto’s worden nabewerkt, zodat deze natuurlijk, fris en helder ogen. De kleuren worden consistent gemaakt, zodat het ook mooi oogt als 1 geheel. Kleine storende elementen worden bijgewerkt of weggewerkt.

Extreme bewerkingen (totale verandering van achtergrond) zijn niet inbegrepen, maar zijn zeker mogelijk.

Hoe lang duurt het voor we de foto's krijgen?

De volgende werkdag hebben jullie die foto’s al, tenzij anders wordt afgesproken.

Wanneer maken we een afspraak? Moet dat lang op voorhand?

Als je écht zeker wil zijn van een bepaalde dag, dan maak je best zo snel mogelijk een afspraak. 

Moet het snel gaan, dan is dat meestal geen probleem. Op weekdagen heb ik meestal wel tijd om 1 à 2 dagen na de aanvraag al aanwezig te zijn om vastgoedfoto’s te nemen.

Ik heb nog andere vragen die ik wil stellen.

Dat begrijp ik. Neem gerust contact met me op, dan kan ik je vragen beantwoorden. Of we spreken eens af om alle details te bekijken!

Even over praten?

Vond je alle informatie? Benieuwd om elkaar te leren kennen? Praten kost niets, dus bel of mail me gerust een keertje!