Elke woning is uniek.

Zo moeten de vastgoedfoto’s ook zijn.

 

Professionele fotograaf voor immo- en vastgoedfotografie uit Antwerpen

Aangenaam! Ik ben Yves Recour, professionele fotograaf uit Antwerpen.
Vastgoedfotografie is populair. Dat maakt dat fotografie van vastgoed een belangrijke tak voor fotografen is geworden.
Niet enkel voor immo’s, maar ook voor particuliere verkopen en renovatieprojecten.

Na ruim 800 vastgoed fotoreportages en talloze communicaties met Amerikaanse collega’s (waar vastgoedfotografie big business is), kan ik garanderen dat jullie foto’s krijgen die écht werken.

Stijl van fotografie

Omdat elk vastgoed een eigen stijl en karakter heeft, verdient elk huis of appartement ook een eigen benadering. En dat moet je zien aan de vastgoedfoto’s.

Geen standaard prefab HDR-foto’s, maar échte vastgoedfoto’s. Een combinatie van natuurlijke en kunstmatige belichting. Maar altijd met hetzelfde eindresutaat: vastgoedfoto’s die mooi maar natuurlijk ogen. Perfectie zonder verbloeming.

Daar stopt het niet

Met meerdere jaren ervaring kan ik jullie meer bieden dan enkel maar mooie vastgoedfoto’s.

Ik geef graag advies, denk mee om een immo zo interessant mogelijk te maken. En ik garandeer jullie dat dit ook écht werkt.

Neem gerust contact op met mij via mail (info@thephotographer.be), of bel me even op (+32 475 776 345), dan bekijken we samen hoe we een prachtige vastgoedreportage kunnen maken!

Portfolio

Om je vertrouwd te maken met mijn stijl van fotograferen, toon ik je graag enkele foto’s die ik tijdens recente vastgoed en immoreportages maakte.

Video’s, virtuele tours en 360° foto’s

Vastgoed en immoreportages zijn sterker met goede foto’s, maar ook video’s en virtuele tours kunnen een grote impact hebben op de belangstelling, en de verkoop behoorlijk versnellen.

Voorbeeld van een 360° virtuele tour

Voorbeelden van vastgoedreportages

Voorbeeldfoto’s van immo’s en vastgoedreportages geven natuurlijk een mooi beeld, maar wat levert een vastgoedreportage écht op? Case studies bewijzen dat dit écht werkt.

Recenties

Mag ik ook van jullie huwelijksdag een prachtige fotoreportage maken?
Deze -en andere- reviews kan je vinden op mijn Facebookpagina.

 • Hadewijch C. Avatar
  Hadewijch C.

  Alleen maar lof voor Yves! Hij nam de foto's van ons huis die we op Immoweb hebben gezet - ze waren absoluut prachtig en zodra ze online stonden, konden we de reacties van mensen die wilden komen kijken amper bijhouden. Ons huis was diezelfde week verkocht aan de vraagprijs! Yves kon super snel komen, werkte heel efficiënt, en we hadden... Lees verder

  Freddy M. Avatar
  Freddy M.

  Yves, goede middag, Vrijdagavond hebben we je foto’s gebruikt voor een advertentie op IMMOWEB. Na een half uur begon de telefoon te rinkelen, heel veel animo voor het huis en zaterdagmiddag was het verkocht aan de vraagprijs ! Een succes mede dankzij jou fantastische foto’s . Bedankt, Freddy

 • Carole V. Avatar
  Carole V.

  Heel vriendelijk en professioneel, uitstekende service! Door de mooie maar realistische foto's was ons appartement in een mum van tijd verkocht.

  Zeker een aanrader! Carole

  Marleen D. Avatar
  Marleen D.

  Ik heb Yves gecontacteerd om foto's te maken van mijn woning met het oog op verkoop. In één woord PRACHTIG !!! Ik kan Yves absoluut aanraden. Zijn vriendelijke en persoonlijke aanpak heb ik ook erg gewaardeerd. TOP !

 • Lotte B. Avatar
  Lotte B.

  Yves is super professioneel, flexibel en hij neemt de nodige tijd voor zijn opdracht. Mochten we nog eens een huis verkopen, contacteren we hem zeker terug!

  Serge W. Avatar
  Serge W.

  yves is stipt, correct en blijkbaar aan de foto's te zien was hij overal aanwezig, maar dit werd niet zo gevoeld. Geen enkele vraag was te veel gevraagd aan Yves. Een aanrader.

 • Wim V. Avatar
  Wim V.

  Yves was de enige fotograaf die op een persoonlijke manier reageerde op mijn vraag voor een reportage over mijn appartement. Daarom had ik hem onthouden, hoewel ik hem pas maanden later inschakelde. Hij denkt mee met de klant en heeft een no nonsense aanpak. Hij vindt het ook niet erg als je suggesties doet. Het resultaat is de moeite waard.... Lees verder

  Albert v. Avatar
  Albert v.

  Yves heeft een prima fotorapportage gemaakt om ons huis beter te kunnen verkopen. Hij nam zijn tijd. We zijn tevreden met het resultaat!

 • Anne-Eline B. Avatar
  Anne-Eline B.

  Yves heeft foto's gemaakt van ons appartement voor de verkoop. Heel aangenaam in de omgang en snelle levering van de foto's. Bezoekers van ons appartement zeiden dat de foto's een heel realistisch beeld gaven. Aanrader!

Wat krijg je, en wat kost dat?

Je wil waarde voor je geld, en dat wil ik je graag geven.

195 euro per woning

(161,16 euro excl. + 33,84 euro btw)

Prijs voor foto’s, of 360° tour, of video.
Kortingen op combinaties zijn mogelijk.

Geen verborgen kosten

Je betaald enkel de tijd die ik aanwezig ben, en niets meer. Voor Vlaanderen en Brussel is dit ook inclusief verplaatsingskosten.

Geen maximum aantal foto's

Alle perspectieven die kunnen bijdragen aan een succesvolle verkoop worden genomen én volledig nabewerkt.

De snelst mogelijk aflevering

De foto’s worden snel afgeleverd. Vastgoedfoto’s worden de volgende werkdag al afgeleverd, tenzij anders afgesproken.

v

Advies en hulp

Ik geef grààg advies om van deze vastgoedopdracht een succesvolle immo te maken.

Immo- of vastgoedkantoor?

Neem zeker even contact op voor aangepaste voorwaarden bij meerdere opdrachten.

Veelgestelde vragen

Elke vastgoedreportage is anders, maar toch merk ik dat sommige vragen regelmatig terugkomen. Hierbij vinden jullie deze, mét antwoorden.

Alle foto's worden nabewerkt. Wat houdt dat juist in?

De vastgoedfoto’s worden nabewerkt, zodat deze natuurlijk, fris en helder ogen. De kleuren worden consistent gemaakt, zodat het ook mooi oogt als 1 geheel. Kleine storende elementen worden bijgewerkt of weggewerkt.

Extreme bewerkingen (totale verandering van achtergrond) zijn niet inbegrepen, maar zijn zeker mogelijk.

Hoe lang duurt het voor we de foto's krijgen?

De volgende werkdag hebben jullie die foto’s al, tenzij anders wordt afgesproken.

Wanneer maken we een afspraak? Moet dat lang op voorhand?

Als je écht zeker wil zijn van een bepaalde dag, dan maak je best zo snel mogelijk een afspraak. 

Moet het snel gaan, dan is dat meestal geen probleem. Op weekdagen heb ik meestal wel tijd om 1 à 2 dagen na de aanvraag al aanwezig te zijn om vastgoedfoto’s te nemen.

Ik heb nog andere vragen die ik wil stellen.

Dat begrijp ik. Neem gerust contact met me op, dan kan ik je vragen beantwoorden. Of we spreken eens af om alle details te bekijken!

Even over praten?

Vond je alle informatie over huwelijksfotografie? Benieuwd om elkaar te leren kennen? Praten kost niets, dus bel of mail me gerust een keertje!

Contact
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier