The Photographer logo

Maak het verschil als vastgoedmakelaar.

Voor uzelf én voor uw klant.

Waarom kiezen voor 
The Photographer?

Waarom kiezen voor The Photographer

Waarom is werken met The Photographer uw beste oplossing?
Bij 90% van de opdrachten binnen de 48 uur op locatie
Media wordt afgewerkt en na 48 uur aangeleverd
Gratis verplaatsing binnen Vlaanderen en Brussel
Eenvoudige communicatie per mail of telefoon
Prijzen op maat van uw project
Geen maandelijkse kosten of minimale afname

Meer tijd om te doen waar u goed in bent

Als vastgoedmakelaar moet u sowieso al een duizendpoot zijn. Belangrijk is om niet de focus te verliezen. Concentreer op wat u goed kunt.
Wilt u als vastgoedmakelaar een professionele indruk laten op uw klanten, en dat aan een een prijs op maat? Dan bent u aan het juiste adres.

Vastgoedfoto's

De beste foto’s, daar ga ik voor. Met ruim 300 fotoreportages per jaar kan u daar van op aan.

Het unieke en zelfontwikkelde multiflash-technologie is daar perfect voor. Wilt u een meer economische oplossing, dan is HDR-fotografie ook mogelijk.

Vastgoedvideo

Kies voor een beeld dat zowel indruk maakt op uw klanten als op mogelijke kopers.

Video is het medium bij uitstek op sociale media in 2021.

Virtuele tour

Vanaf nu is uw kantoor altijd open. 24/7. Want vastgoed bezichtigen, dan kan je thuis achter je computer. Of onderweg op je smartphone.

U krijgt als vastgoedmakelaar een groter bereik, en bijgevolg een snellere verkoop.

Hoogtefotografie

Een foto vanaf een grote hoogte geeft een heel ander zicht op een woning.

Met een speciale hoogtestatief kunnen vastgoedfoto's gemaakt worden vanop 10 meter hoogte. In tegenstelling tot dronefotografie kan dit zonder wettelijke beperkingen.

Snel én goed

In de vastgoedmarkt zijn 2 factoren cruciaal: kwaliteit en snelheid. Door heel bewust mijn agenda te plannen kan ik bijna altijd de volgende werkdag al foto’s maken. Weer een dag later zijn deze afgewerkt.

Zo is het voor u mogelijk om 48 uur na de aanvraag de zoeker online te plaatsen.

...en meer

Zonsondergang of zonsopgang, aanpassen van weersomstandigheden, … De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt.

Vastgoedfotografie prijslijst

Wilt u een uitgebreide prijslijst ontvangen?
Vul uw gegevens in, en u ontvangt de prijslijst dadelijk per mail.

Deze prijslijst wordt enkel verzonden aan vastgoedmakelaars.
Als particulier kunt u hier terecht.

Portfolio

Video's, virtuele tours en 360° foto's

Voorbeeld van een 360° virtuele tour
blank
blank

Recenties van klanten

De klanten-ervaring is belangrijk. Zeker wanneer u werkt met een partner, die voor een klant het verlengde is van uw zaak.
Daarom hecht ik bijzonder veel aandacht aan klantentevredenheid.

Deze -en andere- reviews kan je vinden op mijn Facebookpagina.
 • Wouter Cabuy Avatar
  Wouter C.

  Yves een fotoreportage laten maken van mijn duplex appartement. Het resultaat was prachtig! Appartement na paar dagen al verkocht. Bedankt Yves voor je schitterende werk!

  Hendrik Heiremans Avatar
  Hendrik H.

  Onze ervaring met Yves "The Photographer" was algemeen goed en aangenaam. Het is een vriendelijk man die ook snel en korrekt degelijk werk afleverd.

 • Hanna Nys Avatar
  Hanna N.

  Yves maakte de foto’s van onze woning die we binnenkort willen verkopen. Hij heeft veel ervaring en dat merk je. Je krijgt tips over staging en wat er wel/niet op foto kan. Hij is super vriendelijk, denkt mee na qua indeling en je ontvangt de afgewerkte foto’s bijzonder snel. Bovenal: je ziet zijn ervaring en kunde ook in de foto’s... Lees verder

  Inge Tas Avatar
  Inge T.

  Zeer mooie foto’s van onze woning die we te koop gaan zetten. Heel aangename en vlotte samenwerking en echt nuttig advies. Zeker een aanrader!

 • Ruth Van der Elst Avatar
  Ruth V.

  We waren erg onder de indruk van de foto's die Yves gemaakt heeft van onze te verkopen woning. We konden rekenen op een zeer vlotte, snelle en professionele service en bovendien sterk advies. Highly recommended!

  Michael Tanret Avatar
  Michael T.

  Yves levert een resultaat dat alle verwachtingen overtreft! Aangenaam in de omgang, snelle levering, meedenkend ... een echte aanrader! 👌👌👌

 • Jess Ke Avatar
  Jess K.

  Hey Yves, de foto's van ons huis waren niet alleen voor ons geslaagd. Ons huis is op 3 uur tijd verkocht!!!
  Thanks voor de tips omtrent de verkoop en de gezellige babbel tijdens de photoshoot van ons huis. Top werk!

  Hasna Azzouz Avatar
  Hasna A.

  Het was een zeer fijne samenwerking met Yves. De foto's waren echt top en mijn huis was na enkele dagen verkocht. Je krijgt ook nog eens veel tips mee voor de verkoop, ook super handig. Merci Yves!

 • Mark Vandael Avatar
  Mark V.

  Ons huis komt zoveel beter tot z'n recht met de foto's van Yves! Snel afgesproken, heel professioneel afgehandeld en eerder afgeleverd beloofd. Super samenwerking. :-)

  Sofie Gevers Avatar
  Sofie G.

  Heel fijn samenwerken - Prachtige foto's en ons huis was in no time verkocht. Een echte aanrader! 😉👍

 • François Claeskens Avatar
  François C.

  Yves is een supergoeie fotograaf en hij is heel aangenaam om met samen te werken. Hij heeft heel veel inbreng en een goede smaak om mooie details mee te fotograferen. Wij hebben hem ingeschakeld om foto's te nemen van ons huis en we zijn heel tevreden met het resultaat!

  Barbara De Vroey Mondelaers Avatar
  Barbara D.

  Yves is echt een aangename man om over de vloer te krijgen. Wij hebben hem ingeschakeld om foto’s te nemen van onze woning toen we deze wilden verkopen. Hij heeft echt super mooie en realistische foto’s genomen van onze woning waardoor wij onze woning moeiteloos verkocht hebben. Ik zou hem bij iedereen aanraden! Bedankt Yves!

 • Carlos Rovzar Avatar
  Carlos R.
  positive review 

  Absoluut een meerwaarde om op Yves beroep te doen. Alle communicatie verliep vlot, zijn vastgoedfoto's zijn prima en snel geleverd. En hij gaf met nog een paar nuttige tips voor de verkoop van mijn pand. Een aanrader!

  Peter PB Avatar
  Peter P.
  positive review 

  Yves heeft voor mij de foto's genomen van mijn appartement voor mijn zoekertje. Alles is heel professioneel verlopen. Het contact met Yves verloopt heel vlot en hij is heel vriendelijk en behulpzaam. Tijdens het nemen van de foto's was hij ook zeer behulpzaam en hij heeft nog een aantal tips gegeven voor de verkoop.
  De uiteindelijke foto's zien er zoveel...
  Lees verder

 • Michael Vervaet Avatar
  Michael V.
  positive review 

  Ik heb Yves ingeschakeld om foto’s te nemen van mijn appartement voor het zoekertje op Immoweb. De reactie van mijn vriendin toen ze de foto’s zag, vatten het mooi samen: “Jaaaaaa! Amaai!”
  Yves zorgde voor heel mooie, heldere, maar vooral realistische foto’s die hun effect niet gemist hebben. Hij denkt mee, doet suggesties en doet bewust niet aan de typische...
  Lees verder

  La-femme Nikita En DeJerre Avatar
  La-femme N.
  positive review 

  Wie zijn pand wil verkopen moet deze man zeker in dienst nemen!
  Na het plaatsten van de prachtige foto’s die hij van ons appartement maakte kregen we binnen het uur al reactie. Een week later was ons appartement verkocht! Bedankt Yves!

 • Ann Verbruggen Avatar
  Ann V.
  positive review 

  In de donkerste maanden besloot ik m'n appartement te verkopen, onmogelijk goede foto's te nemen, maar dat was zonder Yves gerekend. Ik vond hem via internet, het moest allemaal snel snel gaan voor mij maar geen moeite of tijd was hem te veel. Zo'n fijne samenwerking! De volgende dag ontving ik de foto's al per mail, ik vroeg hem hier... Lees verder

  Robbie Eyckmans Avatar
  Robbie E.
  positive review 

  Yves verzorgde voor ons de foto's voor de verkoop van onze woning. Het resultaat was prachtig: foto's die impact hebben en voor een groot bereik zorgen. Zeker aangeraden! 👍

 • Hadewijch Ceulemans Avatar
  Hadewijch C.
  positive review 

  Alleen maar lof voor Yves! Hij nam de foto's van ons huis die we op Immoweb hebben gezet - ze waren absoluut prachtig en zodra ze online stonden, konden we de reacties van mensen die wilden komen kijken amper bijhouden. Ons huis was diezelfde week verkocht aan de vraagprijs! Yves kon super snel komen, werkte heel efficiënt, en we hadden... Lees verder

  Freddy Moors Avatar
  Freddy M.

  Yves, goede middag, Vrijdagavond hebben we je foto’s gebruikt voor een advertentie op IMMOWEB. Na een half uur begon de telefoon te rinkelen, heel veel animo voor het huis en zaterdagmiddag was het verkocht aan de vraagprijs ! Een succes mede dankzij jou fantastische foto’s . Bedankt, Freddy

 • Carole Van Der Donckt Avatar
  Carole V.

  Heel vriendelijk en professioneel, uitstekende service! Door de mooie maar realistische foto's was ons appartement in een mum van tijd verkocht.
  Zeker een aanrader! Carole

  Marleen Daverveldt Avatar
  Marleen D.

  Ik heb Yves gecontacteerd om foto's te maken van mijn woning met het oog op verkoop. In één woord PRACHTIG !!! Ik kan Yves absoluut aanraden. Zijn vriendelijke en persoonlijke aanpak heb ik ook erg gewaardeerd. TOP !

 • Lotte Bonnaerens Avatar
  Lotte B.

  Yves is super professioneel, flexibel en hij neemt de nodige tijd voor zijn opdracht. Mochten we nog eens een huis verkopen, contacteren we hem zeker terug!

  Serge Winckelmans Avatar
  Serge W.

  yves is stipt, correct en blijkbaar aan de foto's te zien was hij overal aanwezig, maar dit werd niet zo gevoeld. Geen enkele vraag was te veel gevraagd aan Yves. Een aanrader.

 • Wim Vanallemeersch Avatar
  Wim V.

  Yves was de enige fotograaf die op een persoonlijke manier reageerde op mijn vraag voor een reportage over mijn appartement. Daarom had ik hem onthouden, hoewel ik hem pas maanden later inschakelde. Hij denkt mee met de klant en heeft een no nonsense aanpak. Hij vindt het ook niet erg als je suggesties doet. Het resultaat is de moeite waard.... Lees verder

  Albert van Berkel Avatar
  Albert v.

  Yves heeft een prima fotoreportage gemaakt om ons huis beter te kunnen verkopen. Hij nam zijn tijd. We zijn tevreden met het resultaat!

 • Anne-Eline Blockx Avatar
  Anne-Eline B.

  Yves heeft foto's gemaakt van ons appartement voor de verkoop. Heel aangenaam in de omgang en snelle levering van de foto's. Bezoekers van ons appartement zeiden dat de foto's een heel realistisch beeld gaven. Aanrader!

Wat maakt de foto’s van The Photographer uniek?

Als u kijkt naar vastgoedfotografie, ziet u standaard HDR-fotografie. Deze techniek heeft heel wat voordelen; door meerdere foto’s te combineren worden donkere delen lichter, en overbelichte delen donkerder. Toch heeft deze techniek ook nadelen. Doordat foto’s technisch gemanipuleerd worden, hebben ze iets onrealistisch. Bovendien heeft deze bewerking een sterk invloed op kleuren en contrasten.

Door te werken met de unieke multiflash-technologie worden foto’s realistisch. Er wordt immers gebruik gemaakt van echt licht. Ook hier worden soms foto’s samengevoegd, maar altijd handmatig. Dat geeft het best mogelijke resultaat.

Veelgestelde vragen

Elke vastgoedreportage is anders, maar toch merk ik dat sommige vragen regelmatig terugkomen. 
Hierbij vinden jullie deze, mét antwoorden.
Is de kwaliteit in praktijk even goed als in de portfolio?
Heel zeker.

Ik sta er op om niet enkel de foto's te maken, maar ook het afwerken eigenhandig te doen.
Veel grote spelers kiezen er voor de nabewerking in lage loonlanden te laten uitvoeren. Ook ik testte de opties, maar koos er voor om zelf de nabewerking te doen.

Hoewel de kwaliteit naar behoren bleek, was er onvoldoende consistentie. De afwerking verschilt van de toegewezen graficus, wat niet goed is voor de branding van uw zaak.

Omdat herkenbaarheid bijzonder belangrijk is voor u en uw merk, koos ik er voor om dit niet uit te geven.
Hoe lang duurt het voor we foto's en andere media krijgen?
De volgende werkdag hebben jullie die foto’s al, tenzij anders werd afgesproken.

Andere media, zoals video en 360° tour, worden 2 werkdagen na het bezoek aangeleverd.
Wanneer maken we een afspraak? Moet dat lang op voorhand?
Als u écht zeker wil zijn van een bepaalde dag, dan maakt u best zo snel mogelijk een afspraak.

Doorgaans is er voldoende tijd om snel van start te gaan. Op weekdagen heb ik meestal wel tijd om 1 à 2 dagen na de aanvraag al aanwezig te zijn voor vastgoedfoto’s of andere diensten.
Ik heb nog andere vragen die ik wil stellen.
Dat begrijp ik. Neem gerust contact met me op, dan kan ik uw vragen beantwoorden.  Of we spreken af om alle details te bekijken.

Even praten?

Vond je alle informatie? Benieuwd om elkaar te leren kennen?
Praten kost niets, dus bel of mail me gerust een keertje!

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5 sterren op 39 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5 sterren op 21 reviews
blank
homestarenvelopefilm-playphone-handsetsmartphonebubbleclockmenuarrow-upmovecheckmark-circleplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram