The Photographer logo

Jullie huwelijk is onvergetelijk.

Zo horen ook de foto's te zijn.

Waarom kiezen voor 
The Photographer?

Huwelijksfotograaf beschikbaarheid

Laten je even weten wanneer jullie huwelijk is? 
Dan kijk ik in mijn agenda of ik jullie huwelijksfotograaf kan zijn.

Professionele huwelijksfotograaf uit Antwerpen

Ik ben Yves Recour, professionele huwelijksfotograaf uit Antwerpen. Aangenaam!

Lees meer
Een huwelijksfotograaf kiezen is niet makkelijk. Daarom vind ik het -als huwelijksfotograaf- belangrijk om jullie het beste van het beste te bieden.

Op deze pagina vind je foto’s van huwelijken waar ik werkte als huwelijksfotograaf. Ook vind je recensies van gehuwde koppels waarvoor ik als huwelijksfotograaf heb gewerkt.

Stijl huwelijksfotografie

De stijl van een huwelijksfotograaf is enorm belangrijk. Zo weet je meteen of je de beste keuze maakt.

Lees meer
Bekijk niet enkel losse huwelijksfoto’s in mijn portfolio, maar ook volledige huwelijksreportages.

Vanzelfsprekend kan je altijd contact opnemen voor een huwelijksreportages in de stijl die jullie zoeken!

Daar stopt het niet

Als huwelijksfotograaf doe ik doe altijd graag dat ietsje meer.

Lees meer
Wat die extra’s zijn? Concurrerende huwelijksfotografen lezen mee, dat blijft dus even een verrassing.

Neem contact op met mij via mail, of bel me even op, dan bekijken we samen hoe we van jullie huwelijk het mooiste huwelijk ooit kunnen maken.

Huwelijksfotograaf portfolio

Om je vertrouwd te maken met mijn stijl van huwelijksfotografie, toon ik je graag enkele foto’s die ik tijdens recente feesten en huwelijksreportages maakte.

Huwelijksfotograaf voorbeeldreportages

Een huwelijksfotograaf toont natuurlijk graag zijn portfolio, maar hoe ziet zo’n dag er écht uit? Kijk even mee naar enkele recente huwelijksreportages.

Ben je op zoek naar een bepaalde stijl van huwelijksfoto’s, en vind je bij deze huwelijksreportages niet onmiddellijk een waar je jezelf in herkent? Neem even contact op, ik heb vast wel enkele huwelijksfoto’s voor je liggen!
Bekijk meer huwelijksreportages

Huwelijksfotograaf reviews en recenties

Enkele gehuwde koppels vertelden graag hoe het is om met mij als huwelijksfotograaf te werken. 
Deze -en andere- reviews kan je vinden op mijn Facebookpagina.

Huwelijksfotograaf prijzen

Van een professionele huwelijksfotograaf verwacht je niet enkel de beste huwelijksfoto’s, maar ook een correcte prijs. Dat wil ik jullie graag geven.

135 euro per uur

Geen verborgen kosten

Je betaalt enkel de tijd die ik als huwelijksfotograaf aanwezig ben, en niets meer.

In Vlaanderen of Brussel wordt enkel 50 euro verplaatsing gerekend bij opdrachten van minder dan 5 uur. Is jullie huwelijk nog verder van huis? Vraag gerust een prijs op maat aan!

Alle geslaagde huwelijksfoto's

Veel huwelijksfotografen werken met een maximum aantal foto’s per huwelijk of per uur.

Omdat jullie recht hebben op elke moment van jullie huwelijk, werk ik alle geslaagde huwelijksfoto’s af.

Geen uitzonderingen, geen half werk.

Huwelijksfoto's zijn écht van jullie

Bij veel huwelijksfotografen worden foto’s in verkleind formaat aangeleverd. Voor grote formaten en reproducties zijn klanten aangewezen op de fotograaf.

Ik kies er bewust voor om jullie wél jullie huwelijksfoto’s te geven. In origineel formaat, niet verkleind. De beste kwaliteit. Zo kunnen jullie zelf met de huwelijksfoto’s doen wat jullie willen.

Back-ups zijn voorzien

Ik ben altijd reservemateriaal mee. Lenzen, belichting, camera, … ik maak geen uitzondering. Zo zijn jullie zeker dat jullie geen enkel moment van jullie huwelijk zullen missen.

Een huwelijk fotograferen doe ik altijd met dual card. Nadien worden jullie huwelijksfoto’s bewaard op een externe SSD drive, een NAS drive, én in de cloud bij een Belgische provider. Zo kunnen jullie echt gerust zijn.

Huwelijksfotograaf prijslijst

Wil je een uitgebreide lijst met prijzen ontvangen met informatie over een huwelijksalbum, canvas en grote prints?

Vul je e-mailadres in, en je ontvangt dadelijk een mail met uitgebreide informatie over de prijzen voor huwelijksfotografie.

Veelgestelde vragen over huwelijksfotografen

Elk huwelijk is anders, maar toch merk ik dat sommige vragen regelmatig terugkomen. 
Hierbij vinden jullie deze, mét antwoorden.
Kan er ook een huwelijksalbum of een vergroting van huwelijksfoto's gemaakt worden?
Tuurlijk!

Maar jullie zijn niet verplicht om deze door mij te laten maken. Dat klinkt misschien logisch, maar dit is wel het geval bij veel huwelijksfotografen.

Er zijn heel veel opties voor huwelijksalbums en canvassen op de markt, zodat het moeilijk is om ze allemaal op te lijsten. Hier kan je een uitgebreide ‘huwelijksfotograaf prijslijst’ opvragen.
Alle huwelijksfoto's worden nabewerkt. Wat houdt dat juist in?
Al jullie huwelijksfoto’s worden volledig geoptimaliseerd, zodat deze natuurlijk, fris en helder ogen. De kleuren worden consistent gemaakt, zodat het ook mooi oogt als 1 geheel. Kleine storende elementen worden bijgewerkt of weggewerkt.

Extreme bewerkingen (totale verandering van achtergrond, het weer ‘veranderen’) zijn niet inbegrepen, maar zijn zeker mogelijk.
Hoe lang duurt het voor we de huwelijksfoto's krijgen?
Dat hangt een beetje af van de periode van het jaar dat jullie huwelijk plaatsvindt. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 maanden om alle huwelijksfoto's af te werken.
Moet een huwelijksfotograaf lang op voorhand geboekt worden?
Best niet te lang wachten! Om jullie een idee te geven: voor volgend jaar heb ik nog wel vrije data, maar meer dan de helft is al geboekt. Gemiddeld word ik 1,5 tot 2 jaar op voorhand geboekt.

Het is natuurlijk niet evident om zo lang op voorhand al concrete afspraken te maken. Maar eigenlijk hoeft dat ook niet. Het belangrijkste is dat we even bekijken wat jullie willen, zien dat het klikt. De effectieve dagindeling kunnen we later nog afspreken. Zo zijn jullie al zeker dat jullie een goede huwelijksfotograaf hebben ;-)
Werk je als huwelijksfotograaf uit Antwerpen ook in andere provincies?
Natuurlijk!

Vorig jaar fotografeerde ik zelfs meer huwelijken buiten de provincie Antwerpen. Ik fotografeerde zelfs huwelijken in het buitenland.

Eigenlijk maakt het niet zo veel uit. Als huwelijksfotograaf vind ik het leuk om mooie plaatsen buiten Antwerpen te ontdekken, en creatief te zijn met de omgeving waar je terecht komt.
Doe je als huwelijksfotograaf ook zelf de nabewerking van de huwelijksfoto's?
Die doe ik zelf. Zonder uitzondering.
Ik merkte de voorbije jaren dat heel wat huwelijksfotografen er voor kiezen om huwelijksfoto’s te laten afwerken door externe partijen, dikwijls in lageloonlanden. Hoewel de kwaliteit zeker niet hoeft onder te doen, is er een groot nadeel: de stijl.

Als je een huwelijksfotograaf kiest, kies je voor zijn stijl. En die kan alleen gegarandeerd worden door de foto’s zelf af te werken.
Je site vermeld dat je een professionele huwelijksfotograaf bent. Wat houdt dit in?
Dat maakt op zich niets uit voor jullie. Maar wel is het zo dat ik mijn boterham verdien met huwelijksfotografie (en fotografie in het algemeen).

Daarmee wil ik niet beweren dat een hobbyfotograaf geen goede foto’s kan nemen. Integendeel, want via die weg ben ik zelf een professionele fotograaf geworden.

Wel is het een garantie op prachtige huwelijksfoto’s. Want zonder tevreden klanten heb ik geen werk als fotograaf. Daar ga ik dan ook voor, elk huwelijk opnieuw.
Ik heb nog andere vragen die ik wil stellen.
Dat begrijp ik, bij een huwelijk komt er enorm veel kijken! Neem gerust contact met me op, dan kan ik je vragen beantwoorden. Of we spreken eens af om alle details te bekijken!

Even praten?

Vond je alle informatie? Benieuwd om elkaar te leren kennen?
Praten kost niets, dus bel of mail me gerust een keertje!

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 59 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 38 reviews
cloud-uploadheartenvelopecamerapicturephone-handsetsmartphonebubblethumbs-upmenucheckmark-circleplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram