Jullie huwelijk is onvergetelijk.

Zo horen de foto’s ook te zijn.

 Huwelijksfotograaf beschikbaarheid

Wanneer is jullie grote dag?
Laat het even weten, dan kijk ik alvast of ik erbij kan zijn!

Professionele huwelijksfotograaf Antwerpen

Ik ben Yves Recour, professionele huwelijksfotograaf uit Antwerpen. Aangenaam!

Een huwelijksfotograaf kiezen is niet makkelijk. Daarom vind ik het -als huwelijksfotograaf- belangrijk om jullie het beste van het beste te bieden.

Op deze pagina vind je foto’s van huwelijken waar ik werkte als huwelijksfotograaf. Ook vind je recensies van koppels waarvoor ik als huwelijksfotograaf heb gewerkt.

Stijl huwelijksfotografie

De stijl van een huwelijksfotograaf is enorm belangrijk. Zo weet je meteen of je de beste keuze maakt.

Bekijk niet enkel losse foto’s in mijn portfolio, maar ook volledige huwelijksreportages.

Vanzelfsprekend kan je altijd contact opnemen voor een huwelijksreportages in de stijl die jullie zoeken!

Daar stopt het niet

Als huwelijksfotograaf doe ik doe altijd graag dat ietsje meer.

Wat die extra’s zijn? Mijn concurrenten lezen mee, dat blijft dus even een verrassing.

Neem contact op met mij via mail (info@thephotographer.be), of bel me even op (+32 475 776 345), dan bekijken we samen hoe we van jullie huwelijk het mooiste huwelijk ooit kunnen maken.

Huwelijksfotograaf portfolio

Om je vertrouwd te maken met de stijl waarmee ik huwelijken fotografeer, toon ik je graag enkele foto’s die ik tijdens recente feesten en huwelijksreportages maakte.

Huwelijksreportages voorbeelden

Een huwelijksfotograaf toont natuurlijk graag zijn portfolio, maar hoe ziet zo’n dag er écht uit? Kijk even mee naar enkele recente huwelijksreportages.

Ben je op zoek naar een bepaalde stijl van huwelijksfoto’s, en vind je bij deze huwelijksreportages niet onmiddellijk een waar je jezelf in herkent? Neem even contact op, ik heb vast wel enkele huwelijksfoto’s voor je liggen!

Huwelijksfotograaf reviews en recenties

Mag ik ook van jullie de mooiste huwelijksfoto’s maken?
Deze -en andere- reviews kan je vinden op mijn Facebookpagina.

 • Yaiza G. Avatar
  Yaiza G.

  Yves heeft de foto's genomen op ons huwelijk. De foto's waren echt prachtig! Een fantastische herinnering aan deze dag. Het was leuk om te zien dat ook al onze vrienden en familie mooi in beeld kwamen. Zeker een aanrader. 😉

  Frederik M. Avatar
  Frederik M.

  Yves heeft tijdens ons huwelijk prachtige foto's gemaakt. Het was een zeer aangename samenwerking. Komt stipt en correct afspraken na en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader voor elk huwelijk! Bedankt voor de mooie herinneringen op beeld te zetten!

 • Timothée F. Avatar
  Timothée F.

  Wij waren aangenaam verrast van Yves dat er zoveel moois zou kunnen ontstaan uit en foto. Ze zijn dus bijzonder geslaagd. Als persoon ook heel warm en heel persoonlijk en ook qua keuze en mogelijkheden voor alles te vinden. Ik beveel jullie hem dus zeker aan voor een huwelijk! 11/08/2018 was ook bijzonder door Yves! Dank u!

  Elena E. Avatar
  Elena E.

  Yves was onze fotograaf voor ons huwelijk. De foto's waren prachtig, niettegenstaande het niet zo mooi weer ?. Na 2 jaar hebben we dus niet getwijfeld om Yves in te schakelen voor de foto's van de doop van onze kleine spruit van 8 maanden. De foto's waren perfect! Yves heeft al de tijd genomen om zo een kleine bewegende... Lees verder

 • Dieter M. Avatar
  Dieter M.

  Yves is een vriendelijke en vlotte jongen. Hij stelt mensen op hun gemak voor de camera. De foto's zien er heel mooi en professioneel uit! Wij zijn enorm tevreden 😉

  Milad H. Avatar
  Milad H.

  Op 24 mei 2017 heeft Yves een reportage geschoten voor ons burgerlijke trouw in het Stadhuis van Antwerpen. Hij heeft op korte tijd prachtige foto's getrokken en wist perfect gebruik te maken van een zeer zonnige dag (niet altijd makkelijk voor mooie foto's). Hij heeft onze foto's zeer snel weten af te leveren op een usb-stick met zijn logo op... Lees verder

 • Nadia B. Avatar
  Nadia B.

  Yves was de fotograaf voor ons huwelijk. Het klikte meteen. Hij stelde ons op ons gemak, was super flexibel (zelfs tot 23u gewerkt terwijl hij nog naar Schiphol moest rijden om op vakantie te gaan - van service gesproken) en de foto's zijn perfect.

  Niets dan lof!

  Jessie H. Avatar
  Jessie H.

  Foto's laten trekken niet mijn ding, maar je trouwdag wil je toch vastgelegd hebben op de gevoelige plaat. Daarom vond ik yves zijn stijl perfect, gewoon spontane momenten mooi op foto. En het resultaat mag er meer dan wezen. Super tevreden met onze foto's en reportage van de dag. Bedankt Yves.

 • Isabeau G. Avatar
  Isabeau G.

  Yves levert heel mooi en efficiënt werk. Of het nu tijdens een trouwfeest is of voor een portret, een mooi en spontaan resultaat is gegarandeerd!

Huwelijksfotograaf prijzen

Van een professionele huwelijksfotograaf verwacht je waar voor je geld, en dat wil ik je graag geven.

110 euro per uur

(90,91 euro excl. + 19,09 euro btw)

Geen verborgen kosten

Je betaalt enkel de tijd die ik aanwezig ben, en niets meer.

Verplaatsingskosten worden enkel gerekend bij opdrachten van minder dan 3 uur, of wanneer de opdracht buiten Vlaanderen of Brussel is.

Jullie krijgen alle geslaagde foto's

Veel fotografen werken met een maximum aantal foto’s per huwelijk of uur.

Omdat jullie recht hebben op elke moment van jullie huwelijk, werk ik alle geslaagde foto’s af.

Geen uitzonderingen, en geen half werk. Nooit.

Jullie huwelijksfoto's zijn écht van jullie

Bij veel huwelijksfotografen worden foto’s in verkleind formaat aangeleverd. Voor grote formaten en reproducties zijn klanten aangewezen op de fotograaf.

Ik kies er bewust voor om jullie wél jullie huwelijksfoto’s te geven. In origineel formaat, niet verkleind. De beste kwaliteit. Zo kunnen jullie zelf met de foto’s doen wat jullie willen.

Back-ups zijn voorzien

Ik ben altijd reservemateriaal mee. Lenzen, belichting, camera, … ik maak geen uitzondering. Zo zijn jullie zeker dat jullie geen enkel moment van jullie huwelijk zullen missen.

Fotograferen doe ik altijd met dual card. Nadien worden foto’s naar de foto’s bewaard op een externe SSD drive, een NAS drive, én in de cloud bij een Belgische provider. Zo kunnen jullie écht gerust zijn.

Huwelijksfotograaf prijslijst

Wil je een uitgebreide prijslijst ontvangen met informatie over een huwelijksalbum, canvas en grote prints?

Vul je e-mailadres in, en je ontvangt dadelijk een mail met uitgebreide informatie.

Veelgestelde vragen

Elk huwelijk is anders, maar toch merk ik dat sommige vragen regelmatig terugkomen. Hierbij vinden jullie deze, mét antwoorden.

Kan er ook een huwelijksalbum of een vergroting gemaakt worden?
Tuurlijk!

Maar jullie zijn niet verplicht om deze door mij te laten maken. Dat klinkt misschien logisch, maar dit is wel het geval bij veel huwelijksfotografen.

Er zijn heel veel opties voor huwelijksalbums en canvassen op de markt, zodat het moeilijk is om ze allemaal op te lijsten. Hier vinden jullie alvast een prijslijst met de meest gangbare formaten en types.

Alle foto's worden nabewerkt. Wat houdt dat juist in?
Al jullie huwelijksfoto’s worden volledig geoptimaliseerd, zodat deze natuurlijk, fris en helder ogen. De kleuren worden consistent gemaakt, zodat het ook mooi oogt als 1 geheel. Kleine storende elementen worden bijgewerkt of weggewerkt.

Extreme bewerkingen (totale verandering van achtergrond, het weer ‘veranderen’) zijn niet inbegrepen, maar zijn zeker mogelijk.

Hoe lang duurt het voor we de foto's krijgen?
Dat hangt een beetje af van de drukte van de periode, maar ik kan jullie geruststellen: ik heb er nog nooit een maand over gedaan om de foto’s af te werken.
Wanneer maken we een afspraak? Moet dat lang op voorhand?
Best niet te lang wachten! Om jullie een idee te geven: voor volgend jaar heb ik nog wel vrije data, maar meer dan de helft is al geboekt. Gemiddeld wordt ik 1,5 tot 2 jaar op voorhand geboekt.

Het is natuurlijk niet evident om zo lang op voorhand al concrete afspraken te maken. Maar eigenlijk hoeft dat ook niet. Het belangrijkste is dat we even bekijken wat jullie willen, zien dat het klikt. De effectieve dagindeling kunnen we later nog afspreken. Zo zijn jullie al zeker dat jullie een goede huwelijksfotograaf hebben 🙂

Ik heb nog andere vragen die ik wil stellen.
Dat begrijp ik, bij een huwelijk komt er enorm veel kijken! Neem gerust contact met me op, dan kan ik je vragen beantwoorden. Of we spreken eens af om alle details te bekijken!

Even over praten?

Vond je alle informatie over huwelijksfotografie? Benieuwd om elkaar te leren kennen? Praten kost niets, dus bel of mail me gerust een keertje!

Contact
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier