Jullie huwelijk, koppelshoot en feest

Spontaan fotograferen van mensen is mijn specialiteit. Een huwelijk, trouwfeest (of ander feest) zijn momenten die ik graag voor jullie fotografeer.

Ben ook jij geen fan van geposeerde of geforceerde foto’s, en een beetje zenuwachtig om voor model te staan?
Denk je dat je ‘niet goed op papier pakt’?

Dan ben je alvast aan het goede adres. Met enkele kleine tips tussendoor zal je merken dat ook jij kan stralen op foto’s. Ik zorg er altijd voor dat de sfeer ontspannen blijft, de foto’s spontaan ogen, en nooit geforceerd. Wil je toch een beetje meer chique? Geen probleem natuurlijk; ik volgde meerdere opleidingen voor portretfotografie, en heb na enkele tientallen huwelijken voldoende ervaring om jullie te coachen waar nodig.

Twijfel je nog? Hier zie je reacties van enkele tevreden klanten waarvoor ik als fotograaf werkte.

Onderaan deze pagina vind je mijn portfolio, voorbeeldreportages en veel gestelde vragen.

Meer weten? Een afspraak maken? Stel een vraag en ik stuur je snel een antwoord!

Hier kun je je vraag stellen via onderstaand contactformulier.

Je kunt me ook altijd bellen op +32 475 776 345 of mailen naar info@thephotographer.be


Een moment geduld aub.