Professionele foto’s voor een professionele uitstraling.

Want een visuele identiteit is belangijker dan ooit.

 

Professionele fotograaf voor jullie bedrijf voor evenementen, portretten en campagnes

Aangenaam! Ik ben Yves Recour, professionele fotograaf uit Antwerpen.

Professionele foto’s van en voor een bedrijf zijn belangrijk. Het maakt niet uit of het foto’s zijn van een evenement, LinkedIn profielfoto’s, campagnes, of de Raad van Bestuur.

De kwaliteit en uitstraling bepaald mee het beeld van het bedrijf. En dàt beeld bepaald wie jullie toekomstige klanten zijn. Welke medewerkers voor jullie willen werken.

Kiezen voor professionele foto’s is kiezen voor een professionele uitstraling.

Stijl van fotografie

Als fotograaf voor bedrijven, profielfoto’s en events, kies ik altijd voor een eerlijke benadering. De foto’s zien er goed maar écht uit. Een natuurlijk en correct beeld, maar aangenaam door het kiezen van creatieve belichting, zonder dat deze onnatuurlijk oogt. 

Mensen die blij zijn met hun foto, delen deze op sociale media. En dat is gratis reclame voor u.

Daar stopt het niet

Ik doe altijd graag dat ietsje meer. Als professionele fotograaf vind ik dat enorm belangrijk.

Wat die extra’s zijn? Mijn concurrenten lezen mee, dat blijft dus even een verrassing.

Neem gerust contact op met mij via mail (info@thephotographer.be), of bel me even op (+32 475 776 345), dan bekijken we samen hoe we van jullie dat het mooiste huwelijk ooit kunnen maken.

Portfolio

Om je vertrouwd te maken met mijn stijl van fotograferen, toon ik je graag enkele foto’s die ik tijdens recente bedrijfsreportages maakte.

Ervaring en klanten

De voorbije jaren werkte ik als fotograaf voor heel wat bedrijven en professionele klanten. Enkele referenties.

Recenties

Omdat échte referenties van tevreden klanten komen, geef ik hier enkele mee. Deze -en andere- reviews kan je vinden op mijn Facebookpagina.

 • Hadewijch C. Avatar
  Hadewijch C.

  Alleen maar lof voor Yves! Hij nam de foto's van ons huis die we op Immoweb hebben gezet - ze waren absoluut prachtig en zodra ze online stonden, konden we de reacties van mensen die wilden komen kijken amper bijhouden. Ons huis was diezelfde week verkocht aan de vraagprijs! Yves kon super snel komen, werkte heel efficiënt, en we hadden... Lees verder

  Frederik M. Avatar
  Frederik M.

  Yves heeft tijdens ons huwelijk prachtige foto's gemaakt. Het was een zeer aangename samenwerking. Komt stipt en correct afspraken na en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader voor elk huwelijk! Bedankt voor de mooie herinneringen op beeld te zetten!

 • Timothée F. Avatar
  Timothée F.

  Wij waren aangenaam verrast van Yves dat er zoveel moois zou kunnen ontstaan uit en foto. Ze zijn dus bijzonder geslaagd. Als persoon ook heel warm en heel persoonlijk en ook qua keuze en mogelijkheden voor alles te vinden. Ik beveel jullie hem dus zeker aan voor een huwelijk! 11/08/2018 was ook bijzonder door Yves! Dank u!

  Elena E. Avatar
  Elena E.

  Yves was onze fotograaf voor ons huwelijk. De foto's waren prachtig, niettegenstaande het niet zo mooi weer ?. Na 2 jaar hebben we dus niet getwijfeld om Yves in te schakelen voor de foto's van de doop van onze kleine spruit van 8 maanden. De foto's waren perfect! Yves heeft al de tijd genomen om zo een kleine bewegende... Lees verder

 • Dieter M. Avatar
  Dieter M.

  Yves is een vriendelijke en vlotte jongen. Hij stelt mensen op hun gemak voor de camera. De foto's zien er heel mooi en professioneel uit! Wij zijn enorm tevreden 😉

  Freddy M. Avatar
  Freddy M.

  Yves, goede middag, Vrijdagavond hebben we je foto’s gebruikt voor een advertentie op IMMOWEB. Na een half uur begon de telefoon te rinkelen, heel veel animo voor het huis en zaterdagmiddag was het verkocht aan de vraagprijs ! Een succes mede dankzij jou fantastische foto’s . Bedankt, Freddy

 • Carole V. Avatar
  Carole V.

  Heel vriendelijk en professioneel, uitstekende service! Door de mooie maar realistische foto's was ons appartement in een mum van tijd verkocht.

  Zeker een aanrader! Carole

  Bart H. Avatar
  Bart H.

  Yves heeft foto's genomen van mijn twee zonen voor hun communie kaartjes. Alhoewel ze nooit echt graag op foto staan,slaagde Yves er toch in om prachtige foto's te maken! Al twee jaar op rij zéér tevreden,en zullen hem zeker terug aanspreken als we nog eens een professionele fotograaf nodig hebben!

 • Leen U. Avatar
  Leen U.

  Dank je wel Yves voor de mooie foto’s van ons vieren! Professioneel, stipt, goed voorbereid, geduldig en het resultaat is gewoon zoals het hoort.

  Marleen D. Avatar
  Marleen D.

  Ik heb Yves gecontacteerd om foto's te maken van mijn woning met het oog op verkoop. In één woord PRACHTIG !!! Ik kan Yves absoluut aanraden. Zijn vriendelijke en persoonlijke aanpak heb ik ook erg gewaardeerd. TOP !

 • Lotte B. Avatar
  Lotte B.

  Yves is super professioneel, flexibel en hij neemt de nodige tijd voor zijn opdracht. Mochten we nog eens een huis verkopen, contacteren we hem zeker terug!

  Serge W. Avatar
  Serge W.

  yves is stipt, correct en blijkbaar aan de foto's te zien was hij overal aanwezig, maar dit werd niet zo gevoeld. Geen enkele vraag was te veel gevraagd aan Yves. Een aanrader.

 • Milad H. Avatar
  Milad H.

  Op 24 mei 2017 heeft Yves een reportage geschoten voor ons burgerlijke trouw in het Stadhuis van Antwerpen. Hij heeft op korte tijd prachtige foto's getrokken en wist perfect gebruik te maken van een zeer zonnige dag (niet altijd makkelijk voor mooie foto's). Hij heeft onze foto's zeer snel weten af te leveren op een usb-stick met zijn logo op... Lees verder

  Wim V. Avatar
  Wim V.

  Yves was de enige fotograaf die op een persoonlijke manier reageerde op mijn vraag voor een reportage over mijn appartement. Daarom had ik hem onthouden, hoewel ik hem pas maanden later inschakelde. Hij denkt mee met de klant en heeft een no nonsense aanpak. Hij vindt het ook niet erg als je suggesties doet. Het resultaat is de moeite waard.... Lees verder

 • Nadia B. Avatar
  Nadia B.

  Yves was de fotograaf voor ons huwelijk. Het klikte meteen. Hij stelde ons op ons gemak, was super flexibel (zelfs tot 23u gewerkt terwijl hij nog naar Schiphol moest rijden om op vakantie te gaan - van service gesproken) en de foto's zijn perfect.

  Niets dan lof!

  Albert v. Avatar
  Albert v.

  Yves heeft een prima fotorapportage gemaakt om ons huis beter te kunnen verkopen. Hij nam zijn tijd. We zijn tevreden met het resultaat!

 • Jessie H. Avatar
  Jessie H.

  Foto's laten trekken niet mijn ding, maar je trouwdag wil je toch vastgelegd hebben op de gevoelige plaat. Daarom vond ik yves zijn stijl perfect, gewoon spontane momenten mooi op foto. En het resultaat mag er meer dan wezen. Super tevreden met onze foto's en reportage van de dag. Bedankt Yves.

  Isabeau G. Avatar
  Isabeau G.

  Yves levert heel mooi en efficiënt werk. Of het nu tijdens een trouwfeest is of voor een portret, een mooi en spontaan resultaat is gegarandeerd!

 • Anne-Eline B. Avatar
  Anne-Eline B.

  Yves heeft foto's gemaakt van ons appartement voor de verkoop. Heel aangenaam in de omgang en snelle levering van de foto's. Bezoekers van ons appartement zeiden dat de foto's een heel realistisch beeld gaven. Aanrader!

Wat krijg je, en wat kost dat?

Je wil waarde voor je geld, en dat wil ik je graag geven.

100 euro per uur (excl. btw)

Geen verborgen kosten

Je betaald enkel de tijd die ik aanwezig ben, en niets meer.

Verplaatsingskosten worden enkel gerekend bij opdrachten van minder dan 3 uur, of wanneer de opdracht buiten Vlaanderen of Brussel is.

Jullie krijgen alle geslaagde foto's

Veel fotografen werken met een maximum aantal foto’s per fotoreportage of per uur.

Omdat jullie recht hebben op elke moment van deze reportage, werk ik alle geslaagde foto’s af.

Geen uitzonderingen, en geen half werk. Nooit.

Jullie portretfoto's zijn écht van jullie

Bij veel fotografen worden foto’s in verkleind formaat aangeleverd. Aan grote formaten en bijkomende publicatierechten zijn extra kosten verbonden.

Ik kies er bewust voor dit niet te doen. Jullie krijgen de foto’s In origineel formaat, niet verkleind. De beste kwaliteit. Met afstand van rechten, zodat jullie zelf met de foto’s kunnen doen wat jullie willen.

Back-ups zijn voorzien

Ik ben altijd reservemateriaal mee. Lenzen, belichting, camera, … ik maak geen uitzondering. Zo zijn jullie zeker dat jullie geen enkel moment van jullie huwelijk zullen missen.

Fotograferen doe ik altijd met dual card. Nadien worden foto’s naar de foto’s bewaard op een externe SSD drive, een NAS drive, én in de cloud bij een Belgische provider. Zo kunnen jullie écht gerust zijn dat geen enkele foto verkloren gaat.

Veelgestelde vragen

Elk evenement of bedrijfsreportage is uniek. Toch zijn er bepaalde vragen die regelmatig terugkomen.

Kan er ook een fotoalbum of een vergroting gemaakt worden?

Dat is zeker mogelijk.

Maar jullie zijn niet verplicht om deze door mij te laten maken. Dat klinkt misschien logisch, maar dit is wel het geval bij veel fotografen.

Er zijn heel veel opties voor fotoalbums en canvassen op de markt, zodat het moeilijk is om ze allemaal op te lijsten. Hier vinden jullie alvast een prijslijst met de meest gangbare formaten en types.

Alle foto's worden nabewerkt. Wat houdt dat juist in?

Alle geslaagde foto’s die tijdens het evenement of bedrijfsreportage werden gemaakt worden nabewerkt, zodat deze natuurlijk, fris en helder ogen. De kleuren worden consistent gemaakt, zodat het ook mooi oogt als 1 geheel. Kleine storende elementen worden bijgewerkt of weggewerkt. Jullie bedrijfslogo of url wordt op de foto’s geplaatst (indien gewenst). 

Extreme bewerkingen (totale verandering van achtergrond, het weer ‘veranderen’) zijn niet inbegrepen, maar zijn zeker mogelijk.

Hoe lang duurt het voor we de foto's krijgen?

Dat spreek ik graag met jullie af. Hebben jullie deze al snel nodig? Dan maak ik er graag werk van dat jullie deze op héél korte termijn ontvangen.

Wanneer maken we een afspraak? Moet dat lang op voorhand?
Niet noodzakelijk. Veel hangt af van beschikbaarheid. Tijdens de lente en (na)zomer is het doorgaans drukker, zodat op tijd boeken een must is.

Neem even vrijblijvend contact op om te bekijken wat mogelijk is.

Ik heb nog andere vragen die ik wil stellen.
Dat begrijp ik, bij een huwelijk komt er enorm veel kijken! Neem gerust contact met me op, dan kan ik je vragen beantwoorden. Of we spreken eens af om alle details te bekijken!

Even over praten?

Vond je alle informatie over huwelijksfotografie? Benieuwd om elkaar te leren kennen? Praten kost niets, dus bel of mail me gerust een keertje!

Contact
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier