The Photographer logo

Professionele foto’s voor een professionele uitstraling.

Want een visuele identiteit is belangijker dan ooit.

Waarom kiezen voor 
The Photographer?

Professionele fotograaf voor evenementen, portretten en campagnes

Aangenaam! Ik ben Yves Recour, professionele fotograaf uit Antwerpen.

Lees verder

Professionele foto’s van en voor een bedrijf zijn belangrijk. Het maakt niet uit of het foto’s zijn van een evenement, LinkedIn profielfoto’s, campagnes, of de Raad van Bestuur.

De kwaliteit en uitstraling bepaald mee het beeld van het bedrijf. En dàt beeld bepaald wie jullie toekomstige klanten zijn. Welke medewerkers voor jullie willen werken.

Kiezen voor professionele foto’s is kiezen voor een professionele uitstraling.

Stijl van fotografie

Als fotograaf voor bedrijven, profielfoto’s en events, kies ik altijd voor een eerlijke benadering.

Lees verder
De foto’s zien er goed maar écht uit. Een natuurlijk en correct beeld, maar aangenaam door het kiezen van creatieve belichting, zonder dat deze onnatuurlijk oogt. 

Mensen die blij zijn met hun foto, delen deze op sociale media. En dat is gratis reclame voor u.

Daar stopt het niet

Ik doe altijd graag dat ietsje meer. Als professionele fotograaf vind ik dat enorm belangrijk.

Lees verder
Wat die extra’s zijn? Mijn concurrenten lezen mee, dat blijft dus even een verrassing.

Neem contact op met mij via mail, of bel me even op, dan bekijken we samen hoe we van jullie huwelijk het mooiste huwelijk ooit kunnen maken.

Portfolio

Om je vertrouwd te maken met mijn stijl van fotograferen, toon ik je graag enkele foto’s die ik tijdens portretshoots maakte.

Ervaring en klanten

De voorbije jaren werkte ik als fotograaf voor heel wat bedrijven en professionele klanten. 
Enkele referenties.
topinterieur logo
referenties samenwerking quares
blank
referenties samenwerking dll
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Bauwens Vastgoedmakelaars logo
referenties samenwerking akemi
Immo ID logo
referenties samenwerking immo iq
referenties samenwerking Lepage Floorcare
blank
blank

Reviews en recenties

Omdat échte referenties van tevreden klanten komen, geef ik hier enkele mee.
Deze -en andere- reviews kan je vinden op mijn Facebookpagina.
 • Koen Wilna Avatar
  Koen W.

  Sympathiek, denkt mee en de foto's zijn prachtig! Veel complimenten ook gehad van onze gasten. Zowel tijdens ons huwelijk als van het resultaat! Als we nog eens een fotograaf nodig hebben vragen we Yves zeker opnieuw!

  Ellen De Baere Avatar
  Ellen D.

  Wij hebben met Yves een fotoshoot gehouden en hij heeft ook foto's genomen op ons trouwfeest. Hij levert echt fantastisch werk. Alle foto's waren prachtig en heel mooi bewerkt. Het was een zeer aangename samenwerking. Hij weet perfect hoe hij de mooiste foto's kan nemen. Een echte aanrader voor elke gelegenheid! Nogmaals heel erg bedankt voor de prachtige herinneringen, we... Lees verder

 • Wouter Cabuy Avatar
  Wouter C.

  Yves een fotoreportage laten maken van mijn duplex appartement. Het resultaat was prachtig! Appartement na paar dagen al verkocht. Bedankt Yves voor je schitterende werk!

  Hendrik Heiremans Avatar
  Hendrik H.

  Onze ervaring met Yves "The Photographer" was algemeen goed en aangenaam. Het is een vriendelijk man die ook snel en korrekt degelijk werk afleverd.

 • Hanna Nys Avatar
  Hanna N.

  Yves maakte de foto’s van onze woning die we binnenkort willen verkopen. Hij heeft veel ervaring en dat merk je. Je krijgt tips over staging en wat er wel/niet op foto kan. Hij is super vriendelijk, denkt mee na qua indeling en je ontvangt de afgewerkte foto’s bijzonder snel. Bovenal: je ziet zijn ervaring en kunde ook in de foto’s... Lees verder

  Inge Tas Avatar
  Inge T.

  Zeer mooie foto’s van onze woning die we te koop gaan zetten. Heel aangename en vlotte samenwerking en echt nuttig advies. Zeker een aanrader!

 • Ruth Van der Elst Avatar
  Ruth V.

  We waren erg onder de indruk van de foto's die Yves gemaakt heeft van onze te verkopen woning. We konden rekenen op een zeer vlotte, snelle en professionele service en bovendien sterk advies. Highly recommended!

  Michael Tanret Avatar
  Michael T.

  Yves levert een resultaat dat alle verwachtingen overtreft! Aangenaam in de omgang, snelle levering, meedenkend ... een echte aanrader! 👌👌👌

 • Jess Ke Avatar
  Jess K.

  Hey Yves, de foto's van ons huis waren niet alleen voor ons geslaagd. Ons huis is op 3 uur tijd verkocht!!!
  Thanks voor de tips omtrent de verkoop en de gezellige babbel tijdens de photoshoot van ons huis. Top werk!

  Annelies Luyten Avatar
  Annelies L.

  Bedankt voor de super aangename samenwerking! We voelden ons meteen op ons gemak en dat is te merken aan de spontaniteit in de foto's. Dankzij jou hebben wij een prachtige herinnering aan ons huwelijk. Merci!

 • Hasna Azzouz Avatar
  Hasna A.

  Het was een zeer fijne samenwerking met Yves. De foto's waren echt top en mijn huis was na enkele dagen verkocht. Je krijgt ook nog eens veel tips mee voor de verkoop, ook super handig. Merci Yves!

  Mark Vandael Avatar
  Mark V.

  Ons huis komt zoveel beter tot z'n recht met de foto's van Yves! Snel afgesproken, heel professioneel afgehandeld en eerder afgeleverd beloofd. Super samenwerking. :-)

 • Sofie Gevers Avatar
  Sofie G.

  Heel fijn samenwerken - Prachtige foto's en ons huis was in no time verkocht. Een echte aanrader! 😉👍

  Kevin Krystofiak Avatar
  Kevin K.

  Super leuke fotoshoot gehad tijdens onze trouw! heel professioneel en aangenaam in omgang! Er zijn zeer mooie foto's getrokken zeker de spontane foto's ;) zeker een aanrader!

 • François Claeskens Avatar
  François C.

  Yves is een supergoeie fotograaf en hij is heel aangenaam om met samen te werken. Hij heeft heel veel inbreng en een goede smaak om mooie details mee te fotograferen. Wij hebben hem ingeschakeld om foto's te nemen van ons huis en we zijn heel tevreden met het resultaat!

  Barbara De Vroey Mondelaers Avatar
  Barbara D.

  Yves is echt een aangename man om over de vloer te krijgen. Wij hebben hem ingeschakeld om foto’s te nemen van onze woning toen we deze wilden verkopen. Hij heeft echt super mooie en realistische foto’s genomen van onze woning waardoor wij onze woning moeiteloos verkocht hebben. Ik zou hem bij iedereen aanraden! Bedankt Yves!

 • Carine Demildt Avatar
  Carine D.

  Yves is een super fotograaf waar we ons meteen goed bij voelde. Het resultaat van onze huwelijksreportage is dan ook fantastisch ! Echt een aanrader ! Thx Yves !!!

  Deborah Perez Avatar
  Deborah P.

  Absolute aanrader ! Correct vanaf seconde 1 ivm onze trouwfoto’s die we wilden. Zeer vriendelijk persoon en snelle weergave van alle foto’s nadien. Prijs kwaliteit zeker correct !

 • Carlos Rovzar Avatar
  Carlos R.
  positive review 

  Absoluut een meerwaarde om op Yves beroep te doen. Alle communicatie verliep vlot, zijn vastgoedfoto's zijn prima en snel geleverd. En hij gaf met nog een paar nuttige tips voor de verkoop van mijn pand. Een aanrader!

  Peter PB Avatar
  Peter P.
  positive review 

  Yves heeft voor mij de foto's genomen van mijn appartement voor mijn zoekertje. Alles is heel professioneel verlopen. Het contact met Yves verloopt heel vlot en hij is heel vriendelijk en behulpzaam. Tijdens het nemen van de foto's was hij ook zeer behulpzaam en hij heeft nog een aantal tips gegeven voor de verkoop.
  De uiteindelijke foto's zien er zoveel...
  Lees verder

 • Michael Vervaet Avatar
  Michael V.
  positive review 

  Ik heb Yves ingeschakeld om foto’s te nemen van mijn appartement voor het zoekertje op Immoweb. De reactie van mijn vriendin toen ze de foto’s zag, vatten het mooi samen: “Jaaaaaa! Amaai!”
  Yves zorgde voor heel mooie, heldere, maar vooral realistische foto’s die hun effect niet gemist hebben. Hij denkt mee, doet suggesties en doet bewust niet aan de typische...
  Lees verder

  Tim Nijsmans Avatar
  Tim N.
  positive review 

  Voor mijn bedrijfsreportage en website foto's was het resultaat van Yves zijn werk enorm knap. De samenwerking liep door zijn flexibiliteit en snelheid uitstekend. Op www.vermogensgids.be kan je zijn werk bewonderen.

 • Adil Yahyaouy Avatar
  Adil Y.
  positive review 

  Yves is professioneel, flexibel en levert kwalitatief mooie foto's. Ben heel erg tevreden met zijn dienst. Zeker 5 sterren waard.

  La-femme Nikita En DeJerre Avatar
  La-femme N.
  positive review 

  Wie zijn pand wil verkopen moet deze man zeker in dienst nemen!
  Na het plaatsten van de prachtige foto’s die hij van ons appartement maakte kregen we binnen het uur al reactie. Een week later was ons appartement verkocht! Bedankt Yves!

 • Ann Verbruggen Avatar
  Ann V.
  positive review 

  In de donkerste maanden besloot ik m'n appartement te verkopen, onmogelijk goede foto's te nemen, maar dat was zonder Yves gerekend. Ik vond hem via internet, het moest allemaal snel snel gaan voor mij maar geen moeite of tijd was hem te veel. Zo'n fijne samenwerking! De volgende dag ontving ik de foto's al per mail, ik vroeg hem hier... Lees verder

  Gunes Topal Avatar
  Gunes T.
  positive review 

  Yves was onze fotograaf, hij heeft onze trouwfoto's getrokken. Na de kennismaking hadden we meteen een goed gevoel bij hem, hij is vriendelijk en sociaal in de omgang. Yves levert prachtige foto's. Je merkt meteen dat hij zijn werk dolgraag doet, zijn creatieve aanpak maakt het plaatje compleet. Wanneer we de volgende keer een fotograaf nodig hebben gaan we hem... Lees verder

 • Robbie Eyckmans Avatar
  Robbie E.
  positive review 

  Yves verzorgde voor ons de foto's voor de verkoop van onze woning. Het resultaat was prachtig: foto's die impact hebben en voor een groot bereik zorgen. Zeker aangeraden! 👍

  Yaiza Gommers Avatar
  Yaiza G.
  positive review 

  Yves heeft de foto's genomen op ons huwelijk. De foto's waren echt prachtig! Een fantastische herinnering aan deze dag. Het was leuk om te zien dat ook al onze vrienden en familie mooi in beeld kwamen. Zeker een aanrader. ;)

 • Hadewijch Ceulemans Avatar
  Hadewijch C.
  positive review 

  Alleen maar lof voor Yves! Hij nam de foto's van ons huis die we op Immoweb hebben gezet - ze waren absoluut prachtig en zodra ze online stonden, konden we de reacties van mensen die wilden komen kijken amper bijhouden. Ons huis was diezelfde week verkocht aan de vraagprijs! Yves kon super snel komen, werkte heel efficiënt, en we hadden... Lees verder

  Frederik Martens Avatar
  Frederik M.

  Yves heeft tijdens ons huwelijk prachtige foto's gemaakt. Het was een zeer aangename samenwerking. Komt stipt en correct afspraken na en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader voor elk huwelijk! Bedankt voor de mooie herinneringen op beeld te zetten!

 • Timothée Fabry Avatar
  Timothée F.

  Wij waren aangenaam verrast van Yves dat er zoveel moois zou kunnen ontstaan uit en foto. Ze zijn dus bijzonder geslaagd. Als persoon ook heel warm en heel persoonlijk en ook qua keuze en mogelijkheden voor alles te vinden. Ik beveel jullie hem dus zeker aan voor een huwelijk! 11/08/2018 was ook bijzonder door Yves! Dank u!

  Elena Esterkina Avatar
  Elena E.

  Yves was onze fotograaf voor ons huwelijk. De foto's waren prachtig, niettegenstaande het niet zo mooi weer ?. Na 2 jaar hebben we dus niet getwijfeld om Yves in te schakelen voor de foto's van de doop van onze kleine spruit van 8 maanden. De foto's waren perfect! Yves heeft al de tijd genomen om zo een kleine bewegende... Lees verder

 • Dieter Mellaerts Avatar
  Dieter M.

  Yves is een vriendelijke en vlotte jongen. Hij stelt mensen op hun gemak voor de camera. De foto's zien er heel mooi en professioneel uit! Wij zijn enorm tevreden ;)

  Freddy Moors Avatar
  Freddy M.

  Yves, goede middag, Vrijdagavond hebben we je foto’s gebruikt voor een advertentie op IMMOWEB. Na een half uur begon de telefoon te rinkelen, heel veel animo voor het huis en zaterdagmiddag was het verkocht aan de vraagprijs ! Een succes mede dankzij jou fantastische foto’s . Bedankt, Freddy

 • Carole Van Der Donckt Avatar
  Carole V.

  Heel vriendelijk en professioneel, uitstekende service! Door de mooie maar realistische foto's was ons appartement in een mum van tijd verkocht.
  Zeker een aanrader! Carole

  Bart Huy Brechts Avatar
  Bart H.

  Yves heeft foto's genomen van mijn twee zonen voor hun communie kaartjes. Alhoewel ze nooit echt graag op foto staan,slaagde Yves er toch in om prachtige foto's te maken! Al twee jaar op rij zéér tevreden,en zullen hem zeker terug aanspreken als we nog eens een professionele fotograaf nodig hebben!

 • Leen Uyttebroek Avatar
  Leen U.

  Dank je wel Yves voor de mooie foto’s van ons vieren! Professioneel, stipt, goed voorbereid, geduldig en het resultaat is gewoon zoals het hoort.

  Marleen Daverveldt Avatar
  Marleen D.

  Ik heb Yves gecontacteerd om foto's te maken van mijn woning met het oog op verkoop. In één woord PRACHTIG !!! Ik kan Yves absoluut aanraden. Zijn vriendelijke en persoonlijke aanpak heb ik ook erg gewaardeerd. TOP !

 • Lotte Bonnaerens Avatar
  Lotte B.

  Yves is super professioneel, flexibel en hij neemt de nodige tijd voor zijn opdracht. Mochten we nog eens een huis verkopen, contacteren we hem zeker terug!

  Serge Winckelmans Avatar
  Serge W.

  yves is stipt, correct en blijkbaar aan de foto's te zien was hij overal aanwezig, maar dit werd niet zo gevoeld. Geen enkele vraag was te veel gevraagd aan Yves. Een aanrader.

Prijzen

Wat mag je verwachten van een bedrijfsfoto's en portretten, en wat is de prijs? 
Alle informatie vind je hier.

100 euro per uur

excl. btw

Geen verborgen kosten

Je betaalt enkel de tijd die ik als fotograaf aanwezig ben, en niets meer.

In Vlaanderen of Brussel wordt enkel 50 euro verplaatsing gerekend bij opdrachten van minder dan 3 uur.

Een andere locatie of in het buitenland? Neem contact op voor een prijs op maat.

Alle geslaagde foto's

Veel fotografen werken met een maximum aantal foto’s per fotoreportage of per uur.

Omdat jullie recht hebben op elke moment van deze reportages, werk ik alle geslaagde foto's af.

Geen uitzonderingen, geen half werk.

Portretfoto's zijn écht van jullie

Bij veel bedrijfsfotografen worden foto’s in verkleind formaat aangeleverd. Voor grote formaten en reproducties zijn klanten aangewezen op de fotograaf.

Ik kies er bewust voor om jullie de foto's te bezorgen in origineel formaat, niet verkleind. De beste kwaliteit. Zo kunnen jullie zelf aan de slag met de foto's.

Back-ups zijn voorzien

Ik ben altijd reservemateriaal mee. Lenzen, belichting, camera, … ik maak geen uitzondering.

Fotograferen doe ik altijd met dual card. Nadien worden jullie foto's bewaard op een externe SSD drive, een NAS drive, én in de cloud bij een Belgische provider.

Zo kunnen jullie echt gerust zijn.

Veelgestelde vragen

Elke foto-opdracht is anders, maar toch merk ik dat sommige vragen regelmatig terugkomen. Hierbij vinden jullie deze, mét antwoorden.
Kan er ook een print of een vergroting gemaakt worden?
Tuurlijk!

Maar jullie zijn niet verplicht om deze door mij te laten maken. Dat klinkt misschien logisch, maar dit is wel het geval bij veel portretfotografen.

Er zijn heel veel opties voor fotoalbums en canvassen op de markt, zodat het moeilijk is om ze allemaal op te lijsten. 
Vraag hier een prijs op maat voor jullie foto's.
Alle bedrijfsfoto's worden nabewerkt. Wat houdt dat juist in?
Al geslaagde foto's worden volledig geoptimaliseerd, zodat deze natuurlijk, fris en helder ogen. De kleuren worden consistent gemaakt, zodat het ook mooi oogt als 1 geheel. Kleine storende elementen worden bijgewerkt of weggewerkt.

Extreme bewerkingen (totale verandering van achtergrond, het weer ‘veranderen’) zijn niet inbegrepen, maar zijn zeker mogelijk.
Hoe lang duurt het voor we de bedrijfsfoto's krijgen?
Dat bespreek ik graag met jullie. 

Afhankelijk van wanneer jullie deze nodig hebben, zorg ik dat deze opgeleverd zullen worden.
Wanneer maken we een afspraak? Moet dat lang op voorhand?
Best niet te lang wachten! Veel hangt af wat de mogelijkheden voor jullie zijn. Kan dit tijdens een weekdag? Dan kan dit meestal op korte termijn, zelfs enkele dagen op voorhand lukt best. Maar weekends -zeker in de lente en (na)zomer- zijn doorgaans behoorlijk volgeboekt.

Neem even vrijblijvend contact op om te bekijken wat mogelijk is.
Werk je als bedrijfsfotograaf uit Antwerpen ook in andere provincies?
Natuurlijk!

Als fotograaf werk ik in Vlaanderen en Brussel. 
Wil je nog verder met mij aan de slag? Neem dan even contact op voor een offerte op maat.
Je site vermeld dat je een professionele bedrijfsfotograaf bent. Wat houdt dit in?
Fotografie is mijn beroep. Geen hobby of bijberoep, maar mijn voltijdse baan.
Daarom zorg ik dat elke fotoreportage perfect is.
Ik heb nog andere vragen die ik wil stellen.
Dat begrijp ik. Neem gerust contact met me op, dan kan ik je vragen beantwoorden. Of we spreken eens af om alle details te bekijken!

Even praten?

Vond je alle informatie? Benieuwd om elkaar te leren kennen?
Praten kost niets, dus bel of mail me gerust een keertje!

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Nieuwe foto's

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5 sterren op 39 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5 sterren op 21 reviews
blank
cloud-uploadheartenvelopecamerapicturephone-handsetsmartphonebubblethumbs-upmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram