Professionele foto’s voor een professionele uitstraling.

Want een visuele identiteit is belangijker dan ooit.

 Professionele fotograaf voor jullie bedrijf voor evenementen, portretten en campagnes

Aangenaam! Ik ben Yves Recour, professionele fotograaf uit Antwerpen.

Professionele foto’s van en voor een bedrijf zijn belangrijk. Het maakt niet uit of het foto’s zijn van een evenement, LinkedIn profielfoto’s, campagnes, of de Raad van Bestuur.

De kwaliteit en uitstraling bepaald mee het beeld van het bedrijf. En dàt beeld bepaald wie jullie toekomstige klanten zijn. Welke medewerkers voor jullie willen werken.

Kiezen voor professionele foto’s is kiezen voor een professionele uitstraling.

Stijl van fotografie

Als fotograaf voor bedrijven, profielfoto’s en events, kies ik altijd voor een eerlijke benadering. De foto’s zien er goed maar écht uit. Een natuurlijk en correct beeld, maar aangenaam door het kiezen van creatieve belichting, zonder dat deze onnatuurlijk oogt. 

Mensen die blij zijn met hun foto, delen deze op sociale media. En dat is gratis reclame voor u.

Daar stopt het niet

Ik doe altijd graag dat ietsje meer. Als professionele fotograaf vind ik dat enorm belangrijk.

Wat die extra’s zijn? Mijn concurrenten lezen mee, dat blijft dus even een verrassing.

Neem gerust contact op met mij via mail (info@thephotographer.be), of bel me even op (+32 475 776 345), dan bekijken we samen hoe we van jullie dat het mooiste huwelijk ooit kunnen maken.

Portfolio

Om je vertrouwd te maken met mijn stijl van fotograferen, toon ik je graag enkele foto’s die ik tijdens recente bedrijfsreportages maakte.

Ervaring en klanten

De voorbije jaren werkte ik als fotograaf voor heel wat bedrijven en professionele klanten. Enkele referenties.

Recenties

Omdat échte referenties van tevreden klanten komen, geef ik hier enkele mee. Deze -en andere- reviews kan je vinden op mijn Facebookpagina.

 • Michael T. Avatar
  Michael T.

  Yves levert een resultaat dat alle verwachtingen overtreft! Aangenaam in de omgang, snelle levering, meedenkend ... een echte aanrader! 👌👌👌

  Jess K. Avatar
  Jess K.

  Hey Yves, de foto's van ons huis waren niet alleen voor ons geslaagd. Ons huis is op 3 uur tijd verkocht!!!
  Thanks voor de tips omtrent de verkoop en de gezellige babbel tijdens de photoshoot van ons huis. Top werk!

 • Annelies L. Avatar
  Annelies L.

  Bedankt voor de super aangename samenwerking! We voelden ons meteen op ons gemak en dat is te merken aan de spontaniteit in de foto's. Dankzij jou hebben wij een prachtige herinnering aan ons huwelijk. Merci!

  Hasna A. Avatar
  Hasna A.

  Het was een zeer fijne samenwerking met Yves. De foto's waren echt top en mijn huis was na enkele dagen verkocht. Je krijgt ook nog eens veel tips mee voor de verkoop, ook super handig. Merci Yves!

 • Mark V. Avatar
  Mark V.

  Ons huis komt zoveel beter tot z'n recht met de foto's van Yves! Snel afgesproken, heel professioneel afgehandeld en eerder afgeleverd beloofd. Super samenwerking. 🙂

  Sofie G. Avatar
  Sofie G.

  Heel fijn samenwerken - Prachtige foto's en ons huis was in no time verkocht. Een echte aanrader! 😉👍

 • Kevin K. Avatar
  Kevin K.

  Super leuke fotoshoot gehad tijdens onze trouw! heel professioneel en aangenaam in omgang! Er zijn zeer mooie foto's getrokken zeker de spontane foto's 😉 zeker een aanrader!

  François C. Avatar
  François C.

  Yves is een supergoeie fotograaf en hij is heel aangenaam om met samen te werken. Hij heeft heel veel inbreng en een goede smaak om mooie details mee te fotograferen. Wij hebben hem ingeschakeld om foto's te nemen van ons huis en we zijn heel tevreden met het resultaat!

 • Barbara D. Avatar
  Barbara D.

  Yves is echt een aangename man om over de vloer te krijgen. Wij hebben hem ingeschakeld om foto’s te nemen van onze woning toen we deze wilden verkopen. Hij heeft echt super mooie en realistische foto’s genomen van onze woning waardoor wij onze woning moeiteloos verkocht hebben. Ik zou hem bij iedereen aanraden! Bedankt Yves!

  Carine D. Avatar
  Carine D.

  Yves is een super fotograaf waar we ons meteen goed bij voelde. Het resultaat van onze huwelijksreportage is dan ook fantastisch ! Echt een aanrader ! Thx Yves !!!

 • Deborah P. Avatar
  Deborah P.

  Absolute aanrader ! Correct vanaf seconde 1 ivm onze trouwfoto’s die we wilden. Zeer vriendelijk persoon en snelle weergave van alle foto’s nadien. Prijs kwaliteit zeker correct !

  Carlos R. Avatar
  Carlos R.
  positive review 

  Absoluut een meerwaarde om op Yves beroep te doen. Alle communicatie verliep vlot, zijn vastgoedfoto's zijn prima en snel geleverd. En hij gaf met nog een paar nuttige tips voor de verkoop van mijn pand. Een aanrader!

 • Peter P. Avatar
  Peter P.
  positive review 

  Yves heeft voor mij de foto's genomen van mijn appartement voor mijn zoekertje. Alles is heel professioneel verlopen. Het contact met Yves verloopt heel vlot en hij is heel vriendelijk en behulpzaam. Tijdens het nemen van de foto's was hij ook zeer behulpzaam en hij heeft nog een aantal tips gegeven voor de verkoop.
  De uiteindelijke foto's zien er zoveel...
  Lees verder

  Michael V. Avatar
  Michael V.
  positive review 

  Ik heb Yves ingeschakeld om foto’s te nemen van mijn appartement voor het zoekertje op Immoweb. De reactie van mijn vriendin toen ze de foto’s zag, vatten het mooi samen: “Jaaaaaa! Amaai!”
  Yves zorgde voor heel mooie, heldere, maar vooral realistische foto’s die hun effect niet gemist hebben. Hij denkt mee, doet suggesties en doet bewust niet aan de typische...
  Lees verder

 • Tim N. Avatar
  Tim N.
  positive review 

  Voor mijn bedrijfsreportage en website foto's was het resultaat van Yves zijn werk enorm knap. De samenwerking liep door zijn flexibiliteit en snelheid uitstekend. Op www.vermogensgids.be kan je zijn werk bewonderen.

  Adil Y. Avatar
  Adil Y.
  positive review 

  Yves is professioneel, flexibel en levert kwalitatief mooie foto's. Ben heel erg tevreden met zijn dienst. Zeker 5 sterren waard.

 • La-femme N. Avatar
  La-femme N.
  positive review 

  Wie zijn pand wil verkopen moet deze man zeker in dienst nemen!
  Na het plaatsten van de prachtige foto’s die hij van ons appartement maakte kregen we binnen het uur al reactie. Een week later was ons appartement verkocht! Bedankt Yves!

  Ann V. Avatar
  Ann V.
  positive review 

  In de donkerste maanden besloot ik m'n appartement te verkopen, onmogelijk goede foto's te nemen, maar dat was zonder Yves gerekend. Ik vond hem via internet, het moest allemaal snel snel gaan voor mij maar geen moeite of tijd was hem te veel. Zo'n fijne samenwerking! De volgende dag ontving ik de foto's al per mail, ik vroeg hem hier... Lees verder

 • Gunes T. Avatar
  Gunes T.
  positive review 

  Yves was onze fotograaf, hij heeft onze trouwfoto's getrokken. Na de kennismaking hadden we meteen een goed gevoel bij hem, hij is vriendelijk en sociaal in de omgang. Yves levert prachtige foto's. Je merkt meteen dat hij zijn werk dolgraag doet, zijn creatieve aanpak maakt het plaatje compleet. Wanneer we de volgende keer een fotograaf nodig hebben gaan we hem... Lees verder

  Robbie E. Avatar
  Robbie E.
  positive review 

  Yves verzorgde voor ons de foto's voor de verkoop van onze woning. Het resultaat was prachtig: foto's die impact hebben en voor een groot bereik zorgen. Zeker aangeraden! 👍

 • Yaiza G. Avatar
  Yaiza G.
  positive review 

  Yves heeft de foto's genomen op ons huwelijk. De foto's waren echt prachtig! Een fantastische herinnering aan deze dag. Het was leuk om te zien dat ook al onze vrienden en familie mooi in beeld kwamen. Zeker een aanrader. 😉

  Hadewijch C. Avatar
  Hadewijch C.
  positive review 

  Alleen maar lof voor Yves! Hij nam de foto's van ons huis die we op Immoweb hebben gezet - ze waren absoluut prachtig en zodra ze online stonden, konden we de reacties van mensen die wilden komen kijken amper bijhouden. Ons huis was diezelfde week verkocht aan de vraagprijs! Yves kon super snel komen, werkte heel efficiënt, en we hadden... Lees verder

 • Frederik M. Avatar
  Frederik M.

  Yves heeft tijdens ons huwelijk prachtige foto's gemaakt. Het was een zeer aangename samenwerking. Komt stipt en correct afspraken na en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader voor elk huwelijk! Bedankt voor de mooie herinneringen op beeld te zetten!

  Timothée F. Avatar
  Timothée F.

  Wij waren aangenaam verrast van Yves dat er zoveel moois zou kunnen ontstaan uit en foto. Ze zijn dus bijzonder geslaagd. Als persoon ook heel warm en heel persoonlijk en ook qua keuze en mogelijkheden voor alles te vinden. Ik beveel jullie hem dus zeker aan voor een huwelijk! 11/08/2018 was ook bijzonder door Yves! Dank u!

 • Elena E. Avatar
  Elena E.

  Yves was onze fotograaf voor ons huwelijk. De foto's waren prachtig, niettegenstaande het niet zo mooi weer ?. Na 2 jaar hebben we dus niet getwijfeld om Yves in te schakelen voor de foto's van de doop van onze kleine spruit van 8 maanden. De foto's waren perfect! Yves heeft al de tijd genomen om zo een kleine bewegende... Lees verder

  Dieter M. Avatar
  Dieter M.

  Yves is een vriendelijke en vlotte jongen. Hij stelt mensen op hun gemak voor de camera. De foto's zien er heel mooi en professioneel uit! Wij zijn enorm tevreden 😉

 • Freddy M. Avatar
  Freddy M.

  Yves, goede middag, Vrijdagavond hebben we je foto’s gebruikt voor een advertentie op IMMOWEB. Na een half uur begon de telefoon te rinkelen, heel veel animo voor het huis en zaterdagmiddag was het verkocht aan de vraagprijs ! Een succes mede dankzij jou fantastische foto’s . Bedankt, Freddy

  Carole V. Avatar
  Carole V.

  Heel vriendelijk en professioneel, uitstekende service! Door de mooie maar realistische foto's was ons appartement in een mum van tijd verkocht.
  Zeker een aanrader! Carole

 • Bart H. Avatar
  Bart H.

  Yves heeft foto's genomen van mijn twee zonen voor hun communie kaartjes. Alhoewel ze nooit echt graag op foto staan,slaagde Yves er toch in om prachtige foto's te maken! Al twee jaar op rij zéér tevreden,en zullen hem zeker terug aanspreken als we nog eens een professionele fotograaf nodig hebben!

  Leen U. Avatar
  Leen U.

  Dank je wel Yves voor de mooie foto’s van ons vieren! Professioneel, stipt, goed voorbereid, geduldig en het resultaat is gewoon zoals het hoort.

 • Marleen D. Avatar
  Marleen D.

  Ik heb Yves gecontacteerd om foto's te maken van mijn woning met het oog op verkoop. In één woord PRACHTIG !!! Ik kan Yves absoluut aanraden. Zijn vriendelijke en persoonlijke aanpak heb ik ook erg gewaardeerd. TOP !

  Lotte B. Avatar
  Lotte B.

  Yves is super professioneel, flexibel en hij neemt de nodige tijd voor zijn opdracht. Mochten we nog eens een huis verkopen, contacteren we hem zeker terug!

 • Serge W. Avatar
  Serge W.

  yves is stipt, correct en blijkbaar aan de foto's te zien was hij overal aanwezig, maar dit werd niet zo gevoeld. Geen enkele vraag was te veel gevraagd aan Yves. Een aanrader.

  Milad H. Avatar
  Milad H.

  Op 24 mei 2017 heeft Yves een reportage geschoten voor ons burgerlijke trouw in het Stadhuis van Antwerpen. Hij heeft op korte tijd prachtige foto's getrokken en wist perfect gebruik te maken van een zeer zonnige dag (niet altijd makkelijk voor mooie foto's). Hij heeft onze foto's zeer snel weten af te leveren op een usb-stick met zijn logo op... Lees verder

 • Wim V. Avatar
  Wim V.

  Yves was de enige fotograaf die op een persoonlijke manier reageerde op mijn vraag voor een reportage over mijn appartement. Daarom had ik hem onthouden, hoewel ik hem pas maanden later inschakelde. Hij denkt mee met de klant en heeft een no nonsense aanpak. Hij vindt het ook niet erg als je suggesties doet. Het resultaat is de moeite waard.... Lees verder

  Nadia B. Avatar
  Nadia B.

  Yves was de fotograaf voor ons huwelijk. Het klikte meteen. Hij stelde ons op ons gemak, was super flexibel (zelfs tot 23u gewerkt terwijl hij nog naar Schiphol moest rijden om op vakantie te gaan - van service gesproken) en de foto's zijn perfect.
  Niets dan lof!

 • Albert v. Avatar
  Albert v.

  Yves heeft een prima fotoreportage gemaakt om ons huis beter te kunnen verkopen. Hij nam zijn tijd. We zijn tevreden met het resultaat!

  Jessie H. Avatar
  Jessie H.

  Foto's laten trekken niet mijn ding, maar je trouwdag wil je toch vastgelegd hebben op de gevoelige plaat. Daarom vond ik yves zijn stijl perfect, gewoon spontane momenten mooi op foto. En het resultaat mag er meer dan wezen. Super tevreden met onze foto's en reportage van de dag. Bedankt Yves.

 • Isabeau G. Avatar
  Isabeau G.

  Yves levert heel mooi en efficiënt werk. Of het nu tijdens een trouwfeest is of voor een portret, een mooi en spontaan resultaat is gegarandeerd!

  Anne-Eline B. Avatar
  Anne-Eline B.

  Yves heeft foto's gemaakt van ons appartement voor de verkoop. Heel aangenaam in de omgang en snelle levering van de foto's. Bezoekers van ons appartement zeiden dat de foto's een heel realistisch beeld gaven. Aanrader!

Wat krijg je, en wat kost dat?

Je wil waarde voor je geld, en dat wil ik je graag geven.

100 euro per uur (excl. btw)

Geen verborgen kosten

Je betaalt enkel de tijd die ik aanwezig ben, en niets meer.

Verplaatsingskosten worden enkel gerekend bij opdrachten van minder dan 3 uur, of wanneer de opdracht buiten Vlaanderen of Brussel is.

Jullie krijgen alle geslaagde foto's

Veel fotografen werken met een maximum aantal foto’s per fotoreportage of per uur.

Omdat jullie recht hebben op elke moment van deze reportage, werk ik alle geslaagde foto’s af.

Geen uitzonderingen, en geen half werk. Nooit.

Jullie portretfoto's zijn écht van jullie

Bij veel fotografen worden foto’s in verkleind formaat aangeleverd. Aan grote formaten en bijkomende publicatierechten zijn extra kosten verbonden.

Ik kies er bewust voor dit niet te doen. Jullie krijgen de foto’s In origineel formaat, niet verkleind. De beste kwaliteit. Met afstand van rechten, zodat jullie zelf met de foto’s kunnen doen wat jullie willen.

Back-ups zijn voorzien

Ik ben altijd reservemateriaal mee. Lenzen, belichting, camera, … ik maak geen uitzondering. Zo zijn jullie zeker dat jullie geen enkel moment van jullie huwelijk zullen missen.

Fotograferen doe ik altijd met dual card. Nadien worden foto’s naar de foto’s bewaard op een externe SSD drive, een NAS drive, én in de cloud bij een Belgische provider. Zo kunnen jullie écht gerust zijn dat geen enkele foto verkloren gaat.

Veelgestelde vragen

Elk evenement of bedrijfsreportage is uniek. Toch zijn er bepaalde vragen die regelmatig terugkomen.

Kan er ook een fotoalbum of een vergroting gemaakt worden?

Dat is zeker mogelijk.

Maar jullie zijn niet verplicht om deze door mij te laten maken. Dat klinkt misschien logisch, maar dit is wel het geval bij veel fotografen.

Er zijn heel veel opties voor fotoalbums en canvassen op de markt, zodat het moeilijk is om ze allemaal op te lijsten. Hier vinden jullie alvast een prijslijst met de meest gangbare formaten en types.

Alle foto's worden nabewerkt. Wat houdt dat juist in?

Alle geslaagde foto’s die tijdens het evenement of bedrijfsreportage werden gemaakt worden nabewerkt, zodat deze natuurlijk, fris en helder ogen. De kleuren worden consistent gemaakt, zodat het ook mooi oogt als 1 geheel. Kleine storende elementen worden bijgewerkt of weggewerkt. Jullie bedrijfslogo of url wordt op de foto’s geplaatst (indien gewenst). 

Extreme bewerkingen (totale verandering van achtergrond, het weer ‘veranderen’) zijn niet inbegrepen, maar zijn zeker mogelijk.

Hoe lang duurt het voor we de foto's krijgen?

Dat spreek ik graag met jullie af. Hebben jullie deze al snel nodig? Dan maak ik er graag werk van dat jullie deze op héél korte termijn ontvangen.

Wanneer maken we een afspraak? Moet dat lang op voorhand?
Niet noodzakelijk. Veel hangt af van beschikbaarheid. Tijdens de lente en (na)zomer is het doorgaans drukker, zodat op tijd boeken een must is.

Neem even vrijblijvend contact op om te bekijken wat mogelijk is.

Ik heb nog andere vragen die ik wil stellen.
Dat begrijp ik, bij een huwelijk komt er enorm veel kijken! Neem gerust contact met me op, dan kan ik je vragen beantwoorden. Of we spreken eens af om alle details te bekijken!

Even over praten?

Vond je alle informatie? Benieuwd om elkaar te leren kennen? Praten kost niets, dus bel of mail me gerust een keertje!