17 maart 2020

{

Aan bekende tempels is er in Japan alleszins geen gebrek. Er kan er natuurlijk maar een dé bekendste zijn.

Fushimi Inari-taisha lijkt deze strijd te winnen. de Jinja-schrijn in de wijk Fushimi-ku is een van bekendste Shintoïstische heiligdommen in Kyoto. Het kan haast niet anders dan dat je er ooit een foto van zag. 

Het was al behoorlijk laat op de dag toen we bij dit tempelcomplex aankwamen. Maar dat was niet erg, integendeel. Bij de dalende zon had deze plaats iets magisch. Al moet ik toegeven dat het afdalen langs de donkere paden misschien niet het meest handige was. Je moet er wat voor over hebben 🙂

Meer foto’s van mijn reis naar Japan kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Japan geweest? Of staat het nog op je planning?

Laat het me weten in onderstaande reacties!