24 december 2019

{

Schotland is een prachtig land om te bezoeken. Zoveel groen, het berglandschap, oude kastelen, … het heeft alles om even weg te dromen. Een van de mooiste kastelen (zeker ook voor fotografen) is Eilean Donan. Hoewel dit kasteel eigenlijk bijna helemaal opnieuw moest worden gereconstrueerd, heeft het toch een heel authentiek gevoel. Er trekken dan ook heel wat koppels naar deze locatie voor foto’s. Helaas is het wat ver rijden voor een huwelijksfotograaf uit Antwerpen 🙂

Hoewel er in Schotland heel wat moois te zien is, staat deze locatie heel hoog aanschreven als te bezoeken locatie. Lees zeker even de reviews door op Tripadvisor voor je op het vliegtuig stapt!

Meer mooie en dromerige foto’s van Schotland kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Schotland geweest? Of staat het nog op je to do lijst?

Laat het me weten in onderstaande reacties!