29 oktober 2019

{

Als je een stad bezoekt tijdens een reis of citytrip, dan moet je altijd keuzes maken. Er is zoveel te zien, dat je onmogelijk alles kan doen. Soms zijn dat moeilijk beslissingen. En soms makkelijke. Zoals in dit geval. Wanneer je in Schotland Edinburgh bezoekt, kan je niet om Edinburgh Castle heen. Deze parel is hét meest herkenbare beeld van de stad. Het is dan ook enorm in trek bij fotografen en toeristen. Zowel het kasteel als het uitzicht is fenomenaal. Het is ook mogelijk om het kasteel (of een deel ervan) af te huren voor een huwelijksfeest. Ook al ben ik een huwelijksfotograaf uit Antwerpen, ik zou het zeker zien zitten om even tot daar te gaan om foto’s te nemen. Wat een prachtige setting!

Meer mooie en betoverende foto’s van Schotland kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Schotland geweest? Of wil je er (niet) naartoe gaan gaan?

Laat het me weten in onderstaande reacties!