27 augustus 2019

{

De vakantie is bijna ten einde. Dat neemt niet weg dat we dat nog even mogen negeren. En vooral: even terugkijken op de leuke momenten die we dit jaar weer mochten meemaken. Want of je nu met vakantie bent geweest of niet: de zomer heeft toch altijd ietsjes extra door z’n temperaturen en lange dagen. Als was de hitte van vorige zomer maar moeilijk te overtreffen! Als huwelijksfotograaf uit Antwerpen vond ik dat ook niet echt noodzakelijk. Vorig jaar was het bijna constant zweten en duizelen. Om eerlijk te zijn: dat is ook niet ideaal 🙂

Deze foto nam ik op het strand van Sharm-el-Sheikh in Egypte. Een heerlijke locatie om even tot rust te komen, al kan je er best ook actief zijn!

Meer leuke foto’s die de vakantie weer laat herleven kan je hier bekijken.

Wat is jouw favorieten vakantiebestemming? Wat raad je mij aan voor volgend jaar?

Laat het me weten in onderstaande reacties!