14 mei 2019

{

Aan parken heb je in Sevilla alleszins geen gebrek. Meer zelfs: ik zag nog niet zoveel steden van deze grote met zoveel groen. Dat is leuk als toerist, maar ook als bewoner is dat een behoorlijke plus!

Een van de grootere en bekendere parken is park Maria Louisa. Maar liefst 34 ha park, dat is best indrukwekkend. Het is dan ook een trekpleister voor heel wat lokale huwelijksfotografen. Als je de geschiedenis van het park kent is dat minder verwonderlijk. Het park was ooit het koninklijk park, aan het koninklijk paleis. Dan mag het natuurlijk al iets meer kosten.

Hoewel er in Sevilla meer dan genoeg te doen is, vond ik dit een van de stadsdelen die me het meest zijn bijgebleven.

Meer foto’s van mijn reizen naar Spanje kan je hier bekijken.

Ben jij al eens Sevilla geweest? Of staat het op je to do lijst?

Laat het weten in onderstaande reacties!