30 april 2019

{

Een zonsopgang op het strand aan de zee, dat heeft toch altijd iets magisch. Toegegeven: je moet er vroeg voor uit je bed. Maar wat je er voor terugkrijgt is de moeite. Of dat vind ik althans. Misschien heb jij voldoende aan een foto van een zonsopgang. Bij deze, en graag gedaan 🙂

Een zonsopgang in een warm land is natuurlijk net iets fijner. Deze foto nam ik in Sharm-el-Sheikh, Egypte. Je hoeft geen warme jas aan, en kan gewoon in je korte broek genieten van de ochtendbries. Echt een aanrader! Helaas is het voor een huwelijksfotograaf uit Antwerpen net wat ver om huwelijksfoto’s te gaan nemen 🙂

Meer foto’s van mijn recente reizen kan je hier bekijken.

Ben jij al eens vroeg uit je bed gekomen om naar een zonsopgang te gaan kijken? Voor herhaling vatbaar?

Laat het me weten in onderstaande reacties!