19 februari 2019

{

Brugge is een prachtige stad. Je hebt er het gevoel dat je even terug in de tijd wordt gecatapulteerd. Als fotograaf is dat echt genieten. Je moet al bijna je best doen om niet met prachtige foto’s thuis te komen. Hoewel ik als huwelijksfotograaf al heel wat keren aan het werk was in West-Vlaanderen, staat Brugge zelf nog altijd hoog op m’n to do lijst als setting. Beste trouwers, jullie weten mij te vinden hé? 😉

Het Arentshof, met de fotogenieke Bonifacius brug, is een van m’n favoriete locaties. Hier voel het even aan alsof je je in de middeleeuwen bent. En dat alles -natuurlijk- onder het toeziend oog van Juan Luis Vives.

Ben jij al eens in Brugge geweest? Of staat het op je to do list?

Laat het weten in onderstaande reacties!

Contact
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier