Sommige mensen houden enorm veel van de kerstsfeer. Ik ben daar alleszins een mooi voorbeeld van 🙂 Niet dat er geen dag voorbij gaat zonder naar een kerstmarkt te gaan. Maar enkele toffe kerstmarkten aandoen is toch wel een must.

Een van de gezelligste kerstmarkten in de omgeving, is deze van Valkenburg. Deze is inmiddels al aan de 33ste editie toe. Je kan er een bezoek brengen aan de gezellige binnenstad, maar Valkenburg is toch vooral bekend voor de gezellige mergelgrotten. In de gemeentegrot en fluweelengrot vind je in deze periode van het jaar een heerlijke kerstmarkt. Zeker de moeite om eens te gaan kijken!

Meer gezellige kerstfoto’s kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Valkenburg geweest? Of hou je meer van een andere kerstmarkt? Laat het me weten in onderstaande reacties!

Contact
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier