In Azië wordt er nog heel wat gegeten én gekookt langs de straatkant. En daar maakt de lokale bevolking maar al te graag gebruik van. Het wordt aan toeristen wel vaker afgeraden om hier te eten. Ik moet toegeven dat ik die raad niet echt heb opgevolgd, in geen enkel Aziatisch land trouwens. Natuurlijk hou je best je ogen open, en moet je niet het eerste het beste kraampje nemen. Maar over het algemeen genomen lijken ze mij voldoende hygiënisch.

Deze dame stond langs een drukke baan in Hanoi, Vietnam. Ook al was het al behoorlijk laat stond zij er zeker niet voor niets. De straten van deze wereldstad lijken nooit te slapen. En wie niet slaapt, moet af en toe eten 🙂

Ben jij al eens in Azië geweest? Wat vond je er van? Laat het me weten in onderstaande reacties!

Contact
Skype
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier