Als je in de omgeving van Antwerpen woont, dan ken je ‘De Quaeye Werelt‘ meer dan waarschijnlijk wel. Zelfs al zegt de naam je niet onmiddellijk iets. ‘De Quaeye Werelt’ is het grootste reenactment event van de Benelux. Voor zij die niet vertrouwd zijn met het concept: op dit soort events worden historische taferelen nagespeeld. ‘De Quaeye Werelt’ is een dorp met een eigen dorpsleven. Maar vergis je niet: naast het rustige dorpsleven is er ook plaats voor actie. Jaarlijks worden belangrijke veldslagen opnieuw nagespeeld. Een prachtig evenement!

Ben je nieuwsgierig geworden? Zet dan alvast 2 en 3 juni 2018 in je agenda, want dan staat de nieuwe editie op het programma.
Meer portretten, al dan niet van reenactors, kan je hier bekijken.

Bezocht jij al eens zo’n event? Of staat het op je bucket list? Laat het me weten in onderstaande reacties!

Contact
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier