The Photographer logo

Huwelijksfotograaf voor Monique en Damien

29 augustus 2018

Het huwelijk van Monique en Damien was zonder meer spannend te noemen! En daar waren héél wat factoren voor. Ik leerde het koppel pas een goede dag voor hun huwelijk kennen. De koppelshoot was buiten gepland, en de weersvoorspelling -zacht uitgedrukt- twijfelachtig. Toen ik vlak voor mijn vertrek naar dit huwelijk ook nog een gapende hoofdwonde opliep (en een lichte hersenschudding, bleek achteraf), was het plaatje compleet. Maar we hebben het overleefd 🙂 En het werd een mooie dag.

Hoewel ik maar een korte periode aanwezig was (3-4 uur) was het meer dan voldoende om het koppel te leren kennen. En dat maakt het werk van een huwelijksfotograaf toch bijzonder. Die ene dag waarop je écht met het koppel samen bent.

Hopelijk hebben jullie even mooie herinneringen aan deze dag, Monique en Damien. Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn!

No ACF gallery field data found

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 59 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 38 reviews
envelopesmartphonebubblemenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram