The Photographer logo
Huwelijk Daphne en Kenny

Huwelijksfotograaf in Antwerpen voor Daphne en Kenny

3 maart 2021

Wanneer ik als huwelijksfotograaf terugdenk aan het huwelijk van Daphne en Kenny, schieten er 2 woorden onmiddellijk in mijn gedachte: 'prachtig' en 'warm'. Dat vat de dag wellicht ook goed samen.

Prachtig was het zonder meer. Een fantastisch, joviaal koppel. Toffe vrienden en familie. The perfect picture. Daarnaast was het warm. Zéér warm. Met schaduwtemperaturen rond de 38 graden kan je je inbeelden dat dit bij momenten behoorlijk zwaar woog. En als iedereen in de schaduw probeert te staan, van waar kan je dan nog een goede foto maken als huwelijksfotograaf? Juist ja 🙂

Maar ik wil zeker niet klagen, integendeel. De sfeer was -zoals gezegd- fantastisch van de eerste tot de laatste minuut. Voor zo'n huwelijksfeest teken ik, elke dag opnieuw.

Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn, Daphne en Kenny. Ik heb enorm genoten van de dag. Ik hoop dat jullie een geweldig leven samen mogen hebben!

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 59 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 38 reviews
envelopesmartphonebubblemenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram