The Photographer logo

Hallo!

Fijn dat je hier bent. Want ik besef -als huwelijksfotograaf- dat dit geen makkelijke keuze is. Jullie huwelijk is een van de meest bijzondere dagen in je leven. Dan wil je natuurlijk de juiste beslissingen maken.

Omdat een huwelijksfotograaf méér moet doen dan enkel leuke foto’s nemen, maak ik graag tijd om jullie echt te leren kennen. Zo kunnen jullie echt zeker zijn van jullie keuze.

Hopelijk tot horens!
Yves handgeschreven

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een huwelijksfotograaf loopt een hele dag aan je zijde. 
Dan is het enorm belangrijk dat het goed klikt!

Willen jullie nadien afspreken om écht kennis te maken? Dan maak ik daar graag tijd voor!

Online kennismakingsgesprek plannen

Voorstellen met een video

Een voorstellingsvideo is een fijne start. Zo kan je mij als eens 'echt' zien.

In 1 minuut tijd vertel ik jullie wie ik ben als persoon, en hoe ik werk als huwelijksfotograaf.

Voorstellingsvideo bekijken

Wat koppels zeggen over mij als huwelijksfotograaf

Ik geloof echt dat je als huwelijksfotograaf altijd het beste van het beste werk moet afleveren. Maar dat is makkelijk gezegd. Daarom laat ik het woord liever aan mensen waarvoor ik als huwelijksfotograaf werkte.

Alle reviews die je naleest werden nagelaten op mijn Facebookpagina, Google Mijn Bedrijf, via e-mail, ...  Elke review kan ik aantonen of naar verwijzen. Want echte meningen zijn belangrijk.

 • Annelies Luyten Avatar
  Annelies L.

  Bedankt voor de super aangename samenwerking! We voelden ons meteen op ons gemak en dat is te merken aan de spontaniteit in de foto's. Dankzij jou hebben wij een prachtige herinnering aan ons huwelijk. Merci!

 • Kevin Krystofiak Avatar
  Kevin K.

  Super leuke fotoshoot gehad tijdens onze trouw! heel professioneel en aangenaam in omgang! Er zijn zeer mooie foto's getrokken zeker de spontane foto's ;) zeker een aanrader!

 • Carine Demildt Avatar
  Carine D.

  Yves is een super fotograaf waar we ons meteen goed bij voelde. Het resultaat van onze huwelijksreportage is dan ook fantastisch ! Echt een aanrader ! Thx Yves !!!

 • Deborah Perez Avatar
  Deborah P.

  Absolute aanrader ! Correct vanaf seconde 1 ivm onze trouwfoto’s die we wilden. Zeer vriendelijk persoon en snelle weergave van alle foto’s nadien. Prijs kwaliteit zeker correct !

 • Adil Yahyaouy Avatar
  Adil Y.
  positive review 

  Yves is professioneel, flexibel en levert kwalitatief mooie foto's. Ben heel erg tevreden met zijn dienst. Zeker 5 sterren waard.

 • Gunes Topal Avatar
  Gunes T.
  positive review 

  Yves was onze fotograaf, hij heeft onze trouwfoto's getrokken. Na de kennismaking hadden we meteen een goed gevoel bij hem, hij is vriendelijk en sociaal in de omgang. Yves levert prachtige foto's. Je merkt meteen dat hij zijn werk dolgraag doet, zijn creatieve aanpak maakt het plaatje compleet. Wanneer we de volgende keer een fotograaf nodig hebben gaan we hem... Lees verder

 • Yaiza Gommers Avatar
  Yaiza G.
  positive review 

  Yves heeft de foto's genomen op ons huwelijk. De foto's waren echt prachtig! Een fantastische herinnering aan deze dag. Het was leuk om te zien dat ook al onze vrienden en familie mooi in beeld kwamen. Zeker een aanrader. ;)

 • Frederik Martens Avatar
  Frederik M.

  Yves heeft tijdens ons huwelijk prachtige foto's gemaakt. Het was een zeer aangename samenwerking. Komt stipt en correct afspraken na en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader voor elk huwelijk! Bedankt voor de mooie herinneringen op beeld te zetten!

 • Timothée Fabry Avatar
  Timothée F.

  Wij waren aangenaam verrast van Yves dat er zoveel moois zou kunnen ontstaan uit en foto. Ze zijn dus bijzonder geslaagd. Als persoon ook heel warm en heel persoonlijk en ook qua keuze en mogelijkheden voor alles te vinden. Ik beveel jullie hem dus zeker aan voor een huwelijk! 11/08/2018 was ook bijzonder door Yves! Dank u!

 • Elena Esterkina Avatar
  Elena E.

  Yves was onze fotograaf voor ons huwelijk. De foto's waren prachtig, niettegenstaande het niet zo mooi weer ?. Na 2 jaar hebben we dus niet getwijfeld om Yves in te schakelen voor de foto's van de doop van onze kleine spruit van 8 maanden. De foto's waren perfect! Yves heeft al de tijd genomen om zo een kleine bewegende... Lees verder

 • Dieter Mellaerts Avatar
  Dieter M.

  Yves is een vriendelijke en vlotte jongen. Hij stelt mensen op hun gemak voor de camera. De foto's zien er heel mooi en professioneel uit! Wij zijn enorm tevreden ;)

 • Milad Hotak Avatar
  Milad H.

  Op 24 mei 2017 heeft Yves een reportage geschoten voor ons burgerlijke trouw in het Stadhuis van Antwerpen. Hij heeft op korte tijd prachtige foto's getrokken en wist perfect gebruik te maken van een zeer zonnige dag (niet altijd makkelijk voor mooie foto's). Hij heeft onze foto's zeer snel weten af te leveren op een usb-stick met zijn logo op... Lees verder

 • Nadia Baumans Avatar
  Nadia B.

  Yves was de fotograaf voor ons huwelijk. Het klikte meteen. Hij stelde ons op ons gemak, was super flexibel (zelfs tot 23u gewerkt terwijl hij nog naar Schiphol moest rijden om op vakantie te gaan - van service gesproken) en de foto's zijn perfect.
  Niets dan lof!

 • Jessie Hintjens Avatar
  Jessie H.

  Foto's laten trekken niet mijn ding, maar je trouwdag wil je toch vastgelegd hebben op de gevoelige plaat. Daarom vond ik yves zijn stijl perfect, gewoon spontane momenten mooi op foto. En het resultaat mag er meer dan wezen. Super tevreden met onze foto's en reportage van de dag. Bedankt Yves.

 • Isabeau Gotzen Avatar
  Isabeau G.

  Yves levert heel mooi en efficiënt werk. Of het nu tijdens een trouwfeest is of voor een portret, een mooi en spontaan resultaat is gegarandeerd!

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5 sterren op 39 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5 sterren op 21 reviews
blank
envelopefilm-playcalendar-fullsmartphonebubblethumbs-upmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram