03 maart 2020

{

Kyoto is een van dĂ© steden die je moet bezocht hebben als je naar Japan reist. Als fotograaf kan je je er geweldig uitleven 🙂 De stad is modern, maar heeft ook nog authentieke stukken, en bruist van het leven.

Een van de plaatsen die je zeker moet bezoeken in Kyoto is Kiyomizu-dera. Dit indrukwekkende tempelcomplex is meer dan enkel maar een tempel. Het heeft ook een hele wijk die de authentieke Japanse sfeer ademt. Heel mooi om zien. 

Altijd even naar boven kijken denk ik dan. Zo kwam ik bij deze foto. Want hoewel de straten behoorlijk druk zijn, kreeg je toch dat bijzondere gevoel van het oude Japan wanneer je naar de typische Japanse daken keek. Heerlijk!

Meer foto’s van mijn reis naar Japan kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Japan geweest? Of staat het nog op je to do list?

Laat het me weten in onderstaande reacties!