26 maart 2020

{

Wat een prachtige dag! Dit koppel had alvast een mooie dag gekozen. En -niet onbelangrijk- nog niet té warm. Want vorig jaar was het op sommige dagen extreem warm. Als huwelijksfotograaf heb ik daar bij momenten wel afgezien!

Hoewel niet zoveel mensen het park en gemeentehuis van Hoboken kennen, is het een prachtige locatie. Zeker de moeite om eens een wandeling door te maken. Vanzelfsprekend is dat eens zo mooi als je samen met je huwelijksfotograaf op stap bent 🙂

Er zijn heel wat mogelijkheden als het op huwelijksfotografie aankomt. Sommige mensen kiezen voor een stedelijke omgeving, anderen voor meer natuur. Dat is een kwestie smaak. Heel anders, maar beiden fantastisch.

Hoe zie jij de perfecte huwelijksshoot? Hou je meer van natuur, of kies je toch voor een stedelijke omgeving?

Laat het me weten in onderstaande reacties!