11 februari 2020

{

Fotografie is kunst. En dat geldt zeker voor fotografie van (ruim) 100 jaar geleden. Toegegeven: het resultaat was niet wat camera’s vandaag de dag publiceren, maar de charme was wel bijzonder. Wat ik als fotograaf het moeilijkste vond bij niet-digitale fotografie, is dat je als fotograaf moet vertrouwen op je ervaring en kennis die moeten zorgen voor het perfecte resultaat. Want een foto verifiĂ«ren op de achterzijde van je camera… dat zat er niet echt in. Zeker voor een huwelijksfotograaf was dit bijzonder spannend 🙂

Deze foto nam ik in het fotomuseum van Porto. Niet enkel de tentoonstelling is de moeite, maar ook de setting is heel bijzonder. Zeker een aanrader als je eens in Portugal bent!

Wat vind jij van dit soort fotografie? Jammer dat het verdwenen is, of net heel blij dat dit gedoe niet meer hoeft?

Laat het me weten in onderstaande reacties!