01 januari 2020

{

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: mijn allerbeste wensen voor 2020! Maak er een mooi, spontaan en gelukkig jaar van. Ik hoop dat jullie mogen genieten van grote, maar ook kleine momenten. En dat jullie een (kleine) droom in vervulling mogen zien gaan!

Voor mij bracht 2019 al die dingen, en daar ben ik bijzonder gelukkig en dankbaar voor. Als fotograaf was het mijn eerste jaar waar ik Ă©cht voltijds met fotografie bezit was. En hoewel je als fotograaf meer moet werken dan de meeste mensen denken, kan ik alleen maar zeggen dat het vlotter is verlopen dan ik had verwacht. Heel wat fijne opdrachten gehad, bijzonder toffe mensen leren kennen. Gegroeid als fotograaf. Wat wil je nog meer?

Naar goede gewoonte pik ik eind januari mijn blog weer op. Volg mij zeker als fotograaf op Instagram, Facebook en/of Twitter, want er komen heel wat fijne foto’s aan! Niet enkel van m’n werk, maar ook van reisjes naar Budapest, Porto en Japan. Jullie zijn gewaarschuwd 😉

Geniet nog van de feestdagen. Ik hoop jullie als vriend en fotograaf in 2020 weer te zien!

Yves handgeschreven transparant