03 december 2019

{

Elke stad heeft een kenmerkend item, waardoor het zich onderscheid van andere steden. Daar wordt al wel eens over getwist, want de meeste steden hebben meerdere blikvangers. In het geval van Edinburgh is dit toch ietsjes anders. Edinburgh Castle is hét beeld van de stad. Het toornt uit boven de rest van de stad. Het heeft iets groots, mysterieus, krachtig. Echt fantastisch om zien. Het trekt dan ook behoorlijk wat toeristen. Ik ben er dan ook lang niet de enige fotograaf. Jammer wel dat het zo ver is, want als huwelijksfotograaf uit Antwerpen kan je alleen maar dromen van zo’n uitzicht. Hoewel we in België zeker niet mogen klagen, integendeel!

Meer leuke en intrigerende foto’s van Schotland kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Schotland geweest? Of staat dat nog op je to do list?

Laat het me weten in onderstaande reacties!