17 december 2019

{

Zoals elke oude stad in de wereld, vind je nog enkele oude delen. Plaatsen in de oude stad waar je even het gevoel hebt dat je terug in de tijd wordt gekatapulteerd. Ook Antwerpen heeft zo’n plaats: de Vlaeykensgang. Het is opvallend dat zo weinig mensen hier het bestaan van kennen. Voor een huwelijksfotograaf in Antwerpen is het wel bekend domein 🙂 Toch is het niet helemaal onbegrijpelijk dat deze straten en binnenpleinen onbekend zijn gebleven. Als je niet exact weet waar de ingang is, dan loop je er zo voorbij. Zeker voor fotografen zou dat jammer zijn. Ben je van plan om Antwerpen te bezoeken, neem dan hier zeker eerst een kijkje!

Meer mooie en boeiende foto’s van Antwerpen kan je hier bekijken.

Heb jij al eens een bezoek gebracht aan Antwerpen? Of hou je het beperkt tot de grotere, bekende straten?

Laat het me weten in onderstaande reacties!