19 december 2019

{

Ziet dat er niet verrukkelijk uit! Zo’n desserttafel, daar kan toch niemand aan weerstaan? Als huwelijksfotograaf uit Antwerpen moet je natuurlijk wel, want je bent aan het werk 🙂 Nadat het koppel zich eerst mocht bedienen, mochten de gasten zich komen verlekkeren op de heerlijkste desserten. En van het koppel mocht ik ook even meesnoepen! En ook dat hoort bij het werk van een fotograaf. Alles delen, heel belangrijk 😉

Het dessertenbuffet is de laatste halte voor een van de grote momenten van de dag: de openingsdans. En die werd nog mooier dan dit hele buffet. Dat kon ik niet anders in een feestzaal als The Tree, wat de anciens onder ons nog zullen kennen als discotheek Illusion.

Meer leuke en ontroerende huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Hoe zie jij het perfecte huwelijksfeest er uit? Buffet, vaste menu’s? Walking dinner misschien?

Laat het me weten in onderstaande reacties!