21 november 2019

{

Wat een prachtige trouwringen. Maar misschien nog meer: wat een heerlijke presentatie van de ringen! Een handige bruidegom heeft duidelijk wat voordelen. Want dit ‘doosje’ maakte hij zelf. Misschien is het minder moeilijk dan het lijkt, maar ik twijfel er sterk aan of het mij zou lukken. Als huwelijksfotograaf uit Antwerpen hou ik me bewust bij wat ik goed kan: foto’s nemen. En dat is misschien maar het veiligste ook 🙂

Dit was trouwens lang niet alles, want dit koppel maakte heel wat van de zaaldecoratie zelf. Echt fantastisch als je dat kan. Ook de gasten gingen als fotograaf aan de slag om dat vast te leggen. Ik gaf hen geen ongelijk!

Meer mooie details en ontroerende huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Hoe zie jij je perfecte huwelijk? Veel zelfgemaakte items, of laat je het liever aan iemand anders over?

Laat het me weten in onderstaande reacties!