26 november 2019

{

Er wordt wel eens gezegd dat er voor alles wel een werelddag bestaat. En misschien klopt dat ook wel. En deze foto viert even mee met ‘Werelddag van de Watervallen’. Nu hoor ik je denken: op deze foto staat geen waterval? Correct. Of althans, je ziet het niet echt. Maar als er een land is waar er meer watervallen zijn dan inwoners, dan is het Schotland wel. Een land dat heel terecht heel wat fotografen aantrekt. Dit soort landschappen zou ik als huwelijksfotograaf in Antwerpen ook wel graag voor huwelijksfoto’s hebben, maar helaas is dat een beetje ver om snel over en weer te gaan 🙂

Vanaf dit punt heb je een prachtig zicht op Glenfinnan Monument en Loch Shiel. 

Meer mooie en indrukwekkende foto’s van Schotland kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Schotland geweest? Wil je er graag naartoe?

Laat het me weten in onderstaande reacties!