28 november 2019

{

Het leuke aan huwelijk is dat er zoveel variatie is in de dag. Er zijn plechtige, meer officiële gedeeltes, maar er wordt ook gelachen en gefeest. Dat maakt dat het een dat is met veel variatie, en dat is als huwelijksfotograaf uit Antwerpen bijzonder leuk om werken. Zo’n variatie in een dag, dat houdt je scherp en geboeid.

Wanneer het avondfeest van start gaat, is het formele deel van de dag helemaal voorbij. Dan mogen (bijna) alle remmen los, en mag er gelachen, gevierd en gedanst worden. En dat zag deze bruidegom alleszins helemaal zitten. Met zijn beste vrienden leefde hij zich uit voor de photobooth. Heerlijk om hen te zien genieten 🙂

Meer grappige en mooie huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Wat vind jij het leukste gedeelte aan een huwelijk? De formelere stukken, zoals het gemeentehuis of de ceremonie? Of geniet je meer van het avondfeest?

Laat het me weten in onderstaande reacties!