14 november 2019

{

Wat een heerlijke huwelijksfoto’s waren dit! Heel wat koppels kiezen er voor om te trouwen in de zomer. Dat heeft natuurlijk heel wat voordelen; lange en warme dagen voor een leuke receptie in open lucht, iedereen is in zomermood. Maar de kleuren van de herfst op je foto’s, dat is toch fantastisch? Niet voor niets is dit de periode van het jaar dat heel wat fotografen veel in open lucht doorbrengen. De natuur oogt warm en kleurrijk, en dat maakt het een prachtige setting voor foto’s. Als huwelijksfotograaf uit Antwerpen word ik daar helemaal gelukkig van 🙂

Het werd een leuke wandeling langs prachtige plekjes rond Bree, Limburg. En dat zie je aan de foto’s!

Meer mooie en inspirerende huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Waar zou jij graag je huwelijksfoto’s laten nemen? Heb je een leuk idee?

Laat het me weten in onderstaande reacties!