01 oktober 2019

{

Zelf woon ik als huwelijksfotograaf in Antwerpen centrum. Een hele leuke buurt om wonen. De voorbije jaren heeft Antwerpen ook heel wat werk gemaakt om naast het oude stadscentrum ook de rand van de stad op te waarderen. Dat is niet onopgemerkt voorbije gegaan, zelfs niet buiten Antwerpen of België. Heel wat jonge koppels trekken dan ook in de richting van Het Eilandje. Dat is nog tamelijk betaalbaar, hoewel de bekendheid daar stilaan verandering in brengt. Door de nieuwe architectuur en musea is dit stuk van de stad ook stilaan een trekpleister geworden voor (buitenlandse) fotografen.

Bij zonsondergang geeft de combinatie van het licht, de nieuwe gebouwen en het water een betoverend beeld.

Meer leuke en inspirerende foto’s van Antwerpen kan je hier bekijken.

Hou jij ook van het stadsleven? Of zoek je zelf liever de rust op?

Laat het me weten in onderstaande reacties!