31 oktober 2019

{

Hoe perfect en dromerig kan de setting van een foto zijn? Heerlijk toch! Als huwelijksfotograaf uit Antwerpen is dit smullen. De zaal House de Neuf mag dan minder bekend zijn als locatie voor huwelijken en huwelijksfeesten, maar  dat is eigenlijk onterecht. Zowel buiten als binnen is het prachtig om met de gasten van je huwelijksfeest te genieten. En als fotograaf kan je niet meer verlangen dan de prachtige, groene omgeving.

Deze foto werd al wat later op de dag genomen, al was dat eigenlijk nog maar het begin. Het werd een fantastisch avondfeest, dat duurde tot in de vroege uurtjes.

Meer mooie en pakkende huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Hoe ziet jouw perfecte zaal voor je huwelijk er uit? Groots en klassiek, licht en modern, klein maar fijn?

Laat het me weten in onderstaande reacties!