26 september 2019

{

Wat een prachtig en emotioneel moment. Zelfs als huwelijksfotograaf uit Antwerpen krijg je er even een krop in de keel van. Want een vader die zijn dochter weggeeft heeft toch altijd iets bijzonders. Ook al wonen heel wat koppels al lang samen voor ze trouwen: dit heeft toch iets officieels. Maar beiden namen het goed op, en geluk was het belangrijkste gevoel van de dag. En zo hoort het, toch?

Het was het begin van een fantastische avond. In een prachtige zaal als ‘De Kapel’ van Merksplas Kolonie, met gedetailleerde decoratie en een fantastische wedding planner kon er maar weinig mislopen. Het werd dan ook een spetterend feest tot in de vroege uurtjes. Ook ik heb er van genoten!

Hoe zie jij je perfecte huwelijksfeest? Chique, casual, boho? Of denk je nog aan een andere stijl?

Laat het me weten in onderstaande reacties!