05 september 2019

{

De meeste huwelijksfoto’s worden buiten genomen. In het groen, veel natuur. Dat zijn heel dikwijls ook de mooiste foto’s. Ook als huwelijksfotograaf in Antwerpen geef ik daar de voorkeur aan. Toch raad ik koppels altijd aan om te kijken naar een alternatief. Want uiteindelijk: met het weer in België weet je maar nooit 🙂 Dit fantastische koppel slaagde er echter in om een heerlijke binnenlocatie vast te leggen. Nadat we buiten in de natuur foto’s maakte, trokken we –ondanks het fantastische weer- naar deze vervallen brouwerij. Maar jongens toch… wat een prachtige locatie!

Hoewel dit gedeelte niet meer in gebruik was, kon je het toch niet écht verlaten noemen. Brouwerij De Kroon brouwt nog steeds bier op deze locatie, maar koos er voor om het oude gedeelte te behouden voor rondleidingen. En occasioneel voor huwelijksreportages 🙂 Echt prachtig!

Meer mooi en inspirerende huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Waar zou jij graag je huwelijksfoto’s laten nemen? Heb je een specifieke locatie in gedachte?

Laat het me weten in onderstaande reacties!