19 september 2019

{

Het huwelijk is een fantastische dag die helemaal in het teken staat van de bruid en de bruidegom. Alles draait om het koppel en de liefde. Toch merk je dat er nog iets bijzonder is aan deze dag: het is ongeveer de enige moment dat je quasi alle mensen die belangrijk zijn in je leven rond jou hebt. En dat maakt de dag extra bijzonder. Ook als huwelijksfotograaf uit Antwerpen is dat een belangrijk iets, want dit zijn momenten die je perfect moet vastleggen. Maar geen erg: ik hou wel van deze positieve druk 🙂

Deze foto staat dan ook helemaal in het teken van de bruid en haar familie. Samen met haar zus en broer werd dit bijzondere moment vereeuwigd. 

Meer mooie en hartverwarmende huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Hoe zie jij je perfecte huwelijk? Met heel veel vrienden en familie? Of hou je het liever klein?

Laat het me weten in onderstaande reacties!