12 september 2019

{

Het huwelijk hoort een feestelijke dag te zijn. Het begint allemaal vrij ingetogen, maar wanneer de dag vordert wordt het allemaal wat losser. Met als grote apotheose: het avondfeest. Want daar mogen alle remmen los! Voor veel koppels was de weg naar het huwelijk behoorlijk lang qua voorbereiding. Dit moment hebben ze verdient. En ook als huwelijksfotograaf uit Antwerpen word je best gelukkig van zo’n gelaten einde van de dag 🙂

De Kapel Kolonie in Merksplas is daar een fantastische locatie voor. Je ziet onmiddellijk dat het een fantastisch mooie zaal is, maar wanneer het avondfeest start, ben je -zelfs als professionele fotograaf– toch even verrast. Prachtige belichting, heerlijke geluidsinstallatie. En dat in deze setting. Heerlijk!

Meer mooi en leuke huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Hoe ziet voor jou de perfecte feestzaal er uit? Groot en chique? Klein en bescheiden?

Laat het me weten in onderstaande reacties!