17 september 2019

{

In alle grote steden vind je nog oude delen van de stad, waar je je even terug in de tijd waant. Kleine straatjes, doodlopende steegjes. Heel charmant om zien. In Antwerpen heb je nog heel wat steegjes, maar de bekendste (en oudste) is de Vlaeykensgang. De geschiedenis van deze steeg gaat terug naar 1591. Al is de steeg wellicht nog ouder. Maar we houden ons bij de feiten 🙂 Gezien deze steeg op wandelafstand is van de Grote Markt, is het ook voor een huwelijksfotograaf uit Antwerpen een fantastische plaats om naartoe te trekken. En voor de fiere inwoners van Antwepren (zoals ik :)) is het een straatje om door te wandelen en even weg te dromen…

Deze steeg is een van de leukste straten om even door te wandelen wanneer je antwerpen bezoekt.

Meer mooie en boeiende foto’s over Antwerpen kan je hier bekijken.

Hou jij ook van de oude stukjes van een stad? Wandelde je al eens in Antwerpen door de Vlaeykensgang?

Laat het me weten in onderstaande reacties!