06 augustus 2019

{

Om de ‘Internationale dag van de kat’ te vieren op mijn fotoblog, zag ik maar 1 optie als bijpassende foto. Een foto van een kat. Je kon het niet raden.

Hoewel ik zelf best veel van dieren hou, zal ik het wat katten betreft bij foto’s houden. AllergieĂ«n, helaas! Voor een korte periode kan het best. Meer zelfs: vorig jaar fotografeerde ik in Antwerpen als huwelijksfotograaf een boho huwelijk met paarden. En als ik ergens extreem allergisch aan ben… inderdaad 🙂  

Eigenlijk is het best vreemd, zo allergie aan katten. Want veel properder kan je niet zijn. Een kat spendeert zowat de helft van haar leven aan zichzelf wassen! Meer leuke weetjes over katten kan je hier nalezen.

Hou jij ook van dieren? Kijk dan even hier voor meer foto’s van allerlei dieren!

Heb jij zelf huisdieren? Of welk huisdier zou je willen hebben?

Laat het me weten in onderstaande reacties!