08 augustus 2019

{

De sfeer van een huwelijksfeest heeft altijd iets speciaals. En ook als huwelijksfotograaf in Antwerpen kan ik dat nog altijd enorm appreciĂ«ren. Je zou het een traditionele fuif kunnen noemen, maar het is veel meer dan dat. Dat komt natuurlijk ook door het kader. Je bent samen met een groep van mensen die elkaar kennen. De hele dag staat in het teken van gezelligheid. Dat alles in een leuk thema. En dan krijg bijna vanzelf zo’n prachtige apotheose 🙂  

Op sommige huwelijksfeesten duurt het even voor het feestgedruis losbarst, maar dat was niet het geval op dit huwelijk. De openingsdans was nog maar net afgelopen toen de dansvloer vol liep. En zo moet het zijn! Het werd dan ook een feestje tot in de late uren.

Meer leuke huwelijksfoto’s kunnen jullie hier bekijken.

Hou jij ook van de sfeer op een huwelijksfeest? 

Laat het me weten in onderstaande reacties!