25 juli 2019

{

Rozenblaadjes en romantiek. Het recept kan maar moeilijk zonder dit ingrediënt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je rozenblaadjes (of rozen) op heel wat huwelijken tegenkomt. Ik zag deze vreemd genoeg nog niet zo veel in Antwerpen als huwelijksfotograaf. Maar in heel wat delen van het land zijn ze een vast onderdeel. Over het ontstaan van deze traditie kan je hier meer leren.

Ook in de kerk werden door de bruidsmeisjes heel wat rozenblaadjes gestrooid. Zo werd een prachtige weg gemaakt voor de bruid richting het altaar. Maar ook tijdens de viering was het leuk om foto’s van te nemen 🙂

Meer mooie huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Hoe zie jij je perfecte huwelijk? Traditioneel, of ga je op zoek naar een originele insteek?

Laat het me weten in onderstaande reacties!