30 juli 2019

{

Een zonsopgang heeft iets magisch. Toegegeven, je moet er even voor op de tanden bijten om vroeg uit je bed te komen. En je kan maar best op voorhand opzoeken hoe je deze perfect fotografeert 🙂 Maar het loont, zonder twijfel. De warme gloed van de opkomende zon is prachtig om zien. Alles en iedereen is nog zo rustig. Heerlijk! Van zo’n setting kan je als huwelijksfotograaf in Antwerpen alleen maar dromen…

Wanneer je in Egypte vroeg uit de veren bent, kan je daar van genieten. Meer nog je dat doorgaans kan in België. Met een heldere hemel en extra warme kleuren, is het echt genieten. En het feit dat je als fotograaf geen kou hoeft te hebben om een foto van een zonsopgang te nemen, is ook een bijzondere plus 🙂

Meer foto’s van mijn reizen kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Egypte geweest? Of staat dit nog op je to do list?

Laat het weten in onderstaande reacties!