18 juli 2019

{

Een boho-huwelijk, ofwel bohemian chic. In België zegt deze stijl ons allemaal niet zo veel. Nochtans is het in Amerika (en heel wat andere landen) best wel ingeburgerd. En wanneer je kijkt naar de settings en stijl, dan kan ik dat best begrijpen. Om eerlijk te zijn: ik ben best wel fan van dit genre!

Sinds 2017 wordt de stijl stilaan opgepikt. Niet enkel voor huwelijken, maar ook als kledingstijl en interieurstijl. Het gaat dus nog goed komen 🙂

Toen dit koppel uit Antwerpen mij als huwelijksfotograaf de vraag stelden of ik dit wilde fotograferen, was ik dan ook onmiddellijk enthousiast. En het was geen teleurstelling, integendeel. Het was een enorm mooi en gezellig huwelijk om te fotograferen.

Meer huwelijkfoto’s kan je hier bekijken.

In welke stijl zou jij graag trouwen? Zou je ook durven gaan voor een alternatief genre? 

Laat het me weten in onderstaande reacties!