{

Bellenblazers, als kind was ik er een enorme fan van. En vandaag, als huwelijksfotograaf in Antwerpen, kom ik deze nog bijna elke week tegen. Geloof me, ik klaag niet 🙂 Het maakt een huwelijk een helemaal tot een feest! Om het helemaal leuk te maken, kan je deze ook nog laten personaliseren. Een leuke touch!

Hoewel de kinderen al aan het gemeentehuis druk bellen aan het blazen waren, konden ze van geen ophouden weten. Op het avondfeest had deze jongen er duidelijk nog zin in. Geen erg, integendeel. Het maakte de sfeer helemaal compleet!

Hou jij ook van bellenblazers op een huwelijk?
Of zou je zelf kiezen voor een ander ritueel bij het verlaten van de kerk/het gemeentehuis, zoals bloemblaadjes of rijst? Of zoek je naar inspiratie in bijzondere buitenlandse rituelen?

Laat het me weten in onderstaande reacties!