{

Een van de gezelligste momenten op een huwelijksfeest, is de receptie. Als je een beetje geluk hebt met het weer, is dat écht genieten. Ook als huwelijksfotograaf is dat enorm fijn. Iedereen is goed gezind, mensen die elkaar kennen, bijpraten en gezellig iets drinken… dat geeft een fantastische sfeer.

Hoewel ik als huwelijksfotograaf heel graag portretten en close-ups fotografeer, is het ook leuk om even afstand te nemen, om zo de sfeer van het geheel vast te leggen. Zoals op deze foto. En geef toe, daar wil je toch mee tussen staan en samen genieten, niet?

Deze receptie was dé perfecte voorbereiding op het prachtige huwelijksfeest dat er op volgde. Nog lang niet gedaan met genieten dus 🙂

Meer prachtige huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Hoe zie jij je perfecte huwelijksfeest? Hou je het bescheiden, of ga je voor een luxueuze zaal? Laat het me weten in onderstaande reacties!