09 mei 2019

{

Als huwelijksfotograaf is het belangrijk dat je geen enkele moment mist. Je moet dus altijd goed georganiseerd bewegen, en nooit te ver weg zijn van de plaats van de actie. Dat neemt niet weg dat je soms even een stap achteruit kan nemen. Even wat vrijheid geven aan de bruid en de bruidegom, en de omgeving in de foto betrekken.

Deze foto was zo’n moment. Veel complimenten ook aan het koppel, want zij hadden heel leuke locaties bedacht voor de foto’s. Altijd leuk om als huwelijksfotograaf in Limburg aan de slag te gaan. Zoveel groen… Maar het mooiste van al: ze waren blij met het resultaat. En het is dat wat telt!

Meer leuke huwelijksfoto’s kan je hier bekijken.

Hoe zie jij je perfecte huwelijksfoto? Hou je van de natuur, of eerder een andere setting?

Laat het me weten in onderstaande reacties!