02 mei 2019

{

Veel huwelijksfotografen zie je in de kerk zo dicht mogelijk bij het altaar staan. Een verstandige keuze, want daar is het allemaal te doen 🙂 Toch durf ik als huwelijksfotograaf wel wat experimenteren met andere perspectieven. En zeker foto’s van bovenaf genomen zijn bijzonder leuk om zien.

De Sint-Joriskerk in Antwerpen is een pareltje om zien. Niet enkel vanaf de grond, maar ook van bovenuit. Deze kerk, die halfweg de 19de eeuw werd gebouwd, is een parel. Als ik als huwelijksfotograaf in Antwerpen een kerk mag kiezen, staat deze hoog op de lijst. De buitenzijde is mooi, maar pas wanneer je binnenstapt merk je hoe groots en gedetailleerd dit bouwwerk is. 

Hou jij van een huwelijk voor de kerk? Of ga je liever voor een alternatieve methode, zoals met een ceremoniemeester?

Laat het me weten in onderstaande reacties!