{

De Quaeye Werelt‘ is een van de bekendste en het grootste middeleeuws re-enactment event in de Benelux. Het trekt dan ook behoorlijk wat volk. Als fotograaf valt er heel wat te zien. Ook voor mij is het uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie, want dit evenement bestaat al sinds 1999. Je vindt er niet enkel kraampjes met oude ambachten, maar ook de veldslag om Antwerpen, die plaats vond in 1477, wordt nagespeeld. En dat is best indrukwekkend! Vorig jaar fotografeerde ik als huwelijksfotograaf in Antwerpen een huwelijk van cosplayers. Dit was niet in ridderthema. Maar als jij daar voor open staat, neem gerust contact op!

Als je een veldslag wilde winnen, dan kon je maar best goede bescherming dragen. En ook daar hebben deze re-enactors rekening mee gehouden. In vol ornaat trekken ze richting het slagveld.

Ben jij al eens op De Quaeye Werelt geweest? Of bezocht je al eens een re-enactment evenement?

Laat het weten in onderstaande reacties!