{
Bij een huwelijk en een bruid hoort een bruidsboeket. Zo simpel is het. En eigenlijk heeft dat boeket altijd een vooraanstaande plaats. Op heel wat foto’s staat deze mee op de foto. Als huwelijksfotograaf hou ik dat alvast goed in het oog 🙂 Dat maakt dat na het huwelijk ook heel wat bruiden er voor kiezen om het boeket te bewaren.

Af en toe mag het bruidsboeket dan ook eens als ster op de foto naar voor komen. Dat is hier alvast het geval. Terwijl de bruidegom zijn geloften voorleest aan de bruid, nam ik deze stiekeme foto. Maar wees gerust: van het het koppel had ik al de nodige foto’s 🙂 . De setting van de St. Catharinakerk in Humelgem is een van de mooiste om te fotograferen in Vlaams-Brabant als huwelijksfotograaf.

Hou je ook zo aan een bruidsboeket? Of ben je eerder het type at het weggooit en de vriendinner er om laat vechten? 🙂

Laat het weten in onderstaande reacties!