18 april 2019

{

Als huwelijksfotograaf hou je van een ondergaande zon. Dat geld eigenlijk voor elke type portretfotograaf. Dit moment van de dag, ‘Golden Hour‘, geeft altijd iets extra aan een foto. En wanneer je tegen het licht in fotografeert, kan dat helemaal sprookjesachtig worden. Jammer genoeg is deze prachtige locatie in Antwerpen voor huwelijken niet meer beschikbaar.

Deze foto nam ik niet heel laat op de dag. Een van de voordelen van een winterhuwelijk. Omdat de zon bijna een hele dag laag aan de hemel staat, kan je dit effect bijna altijd creëren. Een hele fijne en leuke extra.

Meer foto’s die ik nam als huwelijksfotograaf kan je hier bekijken.

Wanneer zou jij willen trouwen? In de zomer, met een zonnetje? Of hou je, net als deze bruid en bruidegom, van de winter?

Laat het weten in onderstaande reacties!