11 april 2019

{

Als huwelijksfotograaf in Antwerpen heb ik altijd bewondering voor koppels die er samen met de kinderen een geslaagde dag van maken. Want dat is zeker niet zo makkelijk als het lijkt. Kinderen vragen altijd net wat meer aandacht. Dat mag natuurlijk, maar het mag natuurlijk niet zo zijn dat jullie bijna vergeten dat het toch een speciale dag is voor jullie, als koppel.

Daarom is kinderanimatie een heel belangrijke troef op je huwelijksdag. En dat kan op veel manieren. Een clown, een persoon die ballonnen met figuurtjes maakt, een springkasteel, … Wat ik zelf verrassend vond, maar echt werkt bij kinderen van heel wat leeftijden, is Farm On Wheels. Want geef toe: de meeste kinderen houden toch van diertjes?

Natuurlijk kan je hen ook inhuren voor andere feestjes of gelegenheden. Kijk zeker even op hun website.

Wat zou jij voorzien als animatie voor kinderen? Laat het weten in onderstaande reacties!