23 april 2019

{

Loch Alvie, dat je vindt in Cairngorms National Park nabij Inverness in Schotland, is een prachtig meer. Niet het grootste, en zeker niet het meest gekende. Maar zo ontzettend mooi. En net omdat het niet bekend is, heb je een beetje het gevoel dat je weg bent van de wereld. Het is een rustige plaats om even langs te lopen, en te genieten van de prachtige landschappen zoals je deze nog in Schotland vindt. Als huwelijksfotograaf zou ik er zeker koppels mee naartoe nemen. Maar helaas is dit wat ver van Antwerpen 🙂

De bergen aan de overzijde zijn ook prachtig. En ook al lijken deze tamelijk klein: vergis je niet. Deze omgeving is bekend als skigebied.

Meer foto’s van mijn reis naar Schotland kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Schotland geweest? Wat vond je er van? Laat het me weten in onderstaande reacties!