12 maart 2019

{

Bloemen houden van mensen. Een van de bekendste reclameslogans mag dan inmiddels zijn afgevoerd, dat neemt niet weg dat toch nog altijd waar is. Hoewel het meer andersom is. Als bloem zou ik niet wild zijn om geplukt te worden. Maar dat terzijde 🙂

Nu het weer langszaam maar zeker begint te beteren, en de lente stilaan om de hoek komt kijken, is het tijd om een bloem te planten. Naar goede jaarlijkse traditie organiseert Natuurpunt de ‘Plant-een-bloem-dag’. Een simpel, maar leuk initiatief, dat er voor zorgt dat de wereld er weer ietsjes groener en kleurrijker uit ziet. En dat is toch wat waard, niet?

Hou jij ook van bloemen? Of heb je het zo niet op groen begrepen?

Laat het me weten in onderstaande reacties!

Contact
Skype
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier